ZAVLADALA EUFORIJA

Severina je ovim postupkom iznenadila sve, ni njezini zaštitari nisu mogli ništa: ‘Momci u crnom, niste trebali...‘

Severina nije mogla odoljeti a da ne pozdravi brojnu djecu koja su došla poslušati omiljenu pjevačicu, pa se spustila s pozornice

Severina, koncert

 Instagram/Severina/

Pjevačica Severina održala je koncert u Voloderu, a tamo nije propustila priliku pozdraviti i izgrliti mnoštvo najvećih obožavatelja njezina lika i djela.

U jednome trenutku, Severina nije mogla odoljeti a da ne pozdravi brojnu djecu koja su došla poslušati svoju omiljenu pjevačicu, pa se spustila s pozornice i uz svoje zaštitare prošetala linijom ispred pozornice. Pritom joj nije bilo teško zastati i zagrliti djecu, a cijelo je vrijeme imala osmijeh na licu.

"Ljubi vas u čela djevojka sa sela, Voloder! Hvala momci u crnom, ali niste trebali, jer volim što se volimo", napisala je u opisu videa koji je podijelila na društvenim mrežama.

"Najdivnija", "Evo ovako se ponaša s fanovima i djecom! Zatu ju moja kćer već godinama voli. Bravo, Severina", "Ovako se vole fanovi. Bravo, Seve kraljice", "Carica", "Hvala, draga Severina, koliko ljubavi i emocije si nam dala sinoć, volim te svim srcem", Lijepo čuvaju Seve momci... Lijepo da pozdravlja fanove izbliza" - glasili su samo neki od pozitivnih komentara na njezinu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:52