ZNAKOVITA PJESMA

Severina izašla na binu u Crnoj Gori pa fanovima ispunila posebnu želju: ‘Ovo inače ne radim...‘

Vi ste to tražili, napisala je Severina uz snimku nastupa u Kamenarima na Instagramu, na kojem je zablistala u crvenoj kombinaciji

Severina u Kamenarima

 Screenshot/instagram/severina/

Pjevačica Severina trenutno ima brojne nastupe diljem obale, a sada je nastupila u Kamenarima u Crnoj Gori gdje je ispunila jednu želju svojih obožavatelja.

„Broš. Jer ste vi to tražili…“ objavila je opis Severina uz snimku s nastupa na društvenim mrežama gdje pjeva svoju pjesmu „Broš“ iz 2004. s albuma „Severgreen“. Naime, „Broš“ inače nije na repertoaru Severininih koncerata.

Pjevačica je na ovom crnogorskom nastupu nosila crvenu haljinu na jedno rame s elegantnim detaljem dviju visećih traka tkanine. Obula je crvene sandale na petu, a kosu je raspustila.

„Šteta što nije u stalnoj postavi na koncertima“, glasio je komentar obožavateljice ispod videa u kojem Severina pjeva „Broš“.

„Volim te jako, Severina“, „Najdivnija“, „Omiljena“, pisali su pratitelji oduševljeni pjevačicom.

Prije tog videa, Severina je podijelila na društvenim mrežama podijelila još jednu pjesmu s te večeri. Pjevala je „Mili moj“ iz 2001. s albuma „Pogled ispod obrva“.

Sinoć je Severina ispunila želju svoje publike, a prije nekoliko dana ispunila je želju svom sinu Aleksandru. Naime, Aleksandar je zamolio mamu da nagovori roditelje njegovih prijatelja s otoka da ih puste na njezin koncert koji se održavao u Blatu na Korčuli. Severina je posjetila roditelje, rekla im je kako je naručila autobus za djecu koji će ih vratiti s koncerta, ali i da će njezini prijatelji paziti na njih.

@severina.vuckovic "Mama, je l‘ možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju... #vrnik #blato #korčula #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #fyp ♬ original sound - Severina

"Mama, je l‘ možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", napisala je u opisu videa Severina.

Na koncertu u Blatu Severina je emotivno gledala u sina kada je pjevala „Rođeno moje“, a potom došla do njega koji je stajao uz pozornicu i zagrlila ga. Taj video na društvenim mrežama potakao je suzu u oku mnogima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 01:22