NEUGODNO ISKUSTVO

Seve prozvala pjevačevu suprugu? ‘Pustila je moje gole fotografije u jutarnjem programu, strašno‘

Njihovo dijete i moje dijete igrali su se zajedno, mi smo se družili, takve stvari jednostavno se ne rade, rekla je o Jovani Joksimović
Severina
 Tom Dubravec/CROPIX

Splitska pjevačica Severina Kojić (48) gostovala je u emisiji "150 minuta" na srpskoj Prvoj televiziji u kojoj je govorila o kampanji "Hejt, Sloveni", koju je nedavno snimila.

U jednom trenutku počela je pričati o neugodnom iskustvu koje je imala baš s Prvom televizijom, a mnogi su mediji zaključili kako je pričala o Jovani Joksimović, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u 'Jutarnjem programu' pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca igrala su se zajedno, poznajem i njezina supruga, koji pjeva. Jednom prilikom čak sam mu i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete igrali su se zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari jednostavno se ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno - rekla je pred kamerama razočarana Severina.

Srpski telegraf uspio je dobiti Jovanu za komentar koja je samo kratko rekla: "Ma ne, ne želim je komentirati. Hvala na pozivu, doviđenja".

Podsjetimo, sporne fotografije Severine u javnost su procurile 2018. godine kad je supruga Željka Joksimovića radila na Prvoj televiziji. Oboje su bili na glazbeničinu vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015.

Severini su nekoliko puta u javnost procurile intimne snimke. U slučaju iz 2018. pjevačica se kao i prvi put, kad joj je procurio privatni video prije 17 godina, povukla iz javnosti. Za objavu fotografija optužila je bivšeg partnera, dok joj je suprug Igor izjavio kako je riječ o fotomontaži.

Nedavno je komentirala i intimni video iz 2004. godine.

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe van. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi passati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju tu nesretnu snimku s broda - rekla je Splićanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 08:58