OSIM SANJE DOLEŽAL...

Rijetki znaju da je Dražen Petrović bio u vezi s Doris Dragović: Imao je više ljubavi, ali jedna je bila fatalna

U trenutku tragedije košarkaš je bio u vezi s Klarom Szalantzy. Ona je vozila automobil, ali nije odgovarala za nesreću...

Dražen Petrović, Doris Dragović

 Slobodna Dalmacija/

Jedan od najboljih hrvatskih sportaša, Dražen Petrović, prije 31 godinu, na današnji dan, nas je na napustio. Poginuo je 7. lipnja 1993. na autocesti u blizini njemačkog grada Denkendorfa. Imao je 28 godina, a crvenim Golfom u kojem se vozio upravljala je tadašnja Draženova djevojka Klara Szalantzy.

Osim nje, Dražen je ljubio i dvije poznate pjevačice. Kako je jednom prilikom otkrila Draženova majka Biserka, legendarni košarkaš imao je ljubavnu avanturu s Doris Dragović, piše Story.

image

Doris Dragović

Marijana Klarić/slobodna Dalmacija/

‘Javnost to ne zna, ali Dražen i Doris su jedno kratko vrijeme bili u ljubavnoj vezi...‘, ispričala je Biserka za Jutarnji list.

Navodno su se Doris Dragović i Dražen družili samo jedno ljeto.

Draženova veza koja je bila zanimljiva medijima bila je ona s pjevačicom Novih fosila Sanjom Doležal.

image

Sanja Doležal

Grupa je 80-ih bila vrlo popularna, a menadžer Zoran Škugor smatrao je da im treba još nešto što će ih zadržati na vrhu. Upoznao je Sanju s Draženom, o kojem su tada maštale mnoge. Bio je to marketinški trik iz kojeg se neplanski rodila prava i iskrena ljubav, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Biserka Petrović

Draženova majka je svojedobno otkrila kako je Renata Čajić bila Draženova najveća ljubav. Skupa su bili četiri godine. Kasnije se Renata udala za Šibenčanina, odvjetnika, sina Draženovog prvog trenera Škarice.

U trenutku tragedije košarkaš je bio u vezi s Klarom Szalantzy. Ona je vozila automobil, ali nije odgovarala za nesreću jer je sud smatrao da je nije mogla izbjeći. U vozilu je bila i turska košarkašica Hilal Edebal, koja se ni dan danas nije oporavila od teške nesreće. Gotovo pa je potpuno izgubila pamćenje, a iz novina je saznala da se nalazila u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 19:55