POGLEDAJTE VIDEO

Procurila reakcija Leta 3 nakon što je Srbija prošla u finale: ‘Gdje staje vlak za Jugoslaviju?!‘

Let 3 u Liverpoolu je hit, čista senzacija. Osjećaju to doslovno na svojoj koži i vaši novinari

Luke Black, Let 3

 /Profimedia

Riječka grupa Let 3 ostavila je fanove Eurosonga diljem Starog kontinenta bez daha. Dečki iz Rijeke idu u finalnu večer, a društvene mreže su naprosto oduševljene nastupom i pojavom hrvatskih glazbenih perjanica. Popularnost benda je iz sata u sat sve veća, a sada je isplivala i reakcija Letovaca nakon prolaska Srbije, odnosno njihovog predstavnika Lukea Blacka u finale.

"Ovako se pruža podrška susjedima", napisao je jedan komentator na Twitteru nakon ekstatičnog veselja Leta 3. "Gdje staje vlak za Jugoslaviju?", napisao je drugi. Dečki su u jednom trenutku od oduševljenja i ustali s fotelje u Green Roomu i navijački pružili svoju potporu.

Let 3 u Liverpoolu je hit, čista senzacija. Osjećaju to doslovno na svojoj koži i vaši novinari. Taman da ćeš zagristi sendvič, kad te netko dumne po leđima uz krik:

- Croata! Traktora! Mama ‘ŠČ‘ - vikao je finski novinar našoj novinarki. Kako piše naša Klara Rožman, kada stranci izgovore ‘ŠČ‘ zvuči kao da su kihnuli.

Dosta stranaca pjesmu Leta 3 zato i zove ‘Traktora‘, radi lakšeg izgovora. Ali, kako god je zvali, bitno je da se svima sviđa, da je svi vole.

Više o impresijama nakon polufinalne večeri čitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 22:43