ŠARIĆ: LAŽE!

Pobjednica Zadruge: ‘Hrvatski tajkun me zaključavao u stanu, prijetio i slao ljude da me prate!‘

- Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž, rekao je Marijan Šarić za srpske medije

Iva Grgurić

 Instagram/Iva Grgurić

Pobjednica treće sezone reality showa ‘Zadruga‘, Iva Grgurić (29), progovorila je o traumama koje je navodno proživjela u vezi s bivšim partnerom.

Prvu vezu u životu započela je sa samo 14 godina, a njezin je prvi odabranik bio dvije godine stariji od nje te su išli u istu školu. S tim je dečkom izgubila i nevinost sa 16 godina.

Sve se promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb gdje je dobila posao kao hostesa u klubu. Tamo upoznaje sljedećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića, čija je kći Lucija sudjelovala u showu ‘Život na vagi‘.

image

Iva Grgurić u ‘Zadruzi‘

Pink TV

Njezin novi dečko počeo je uzdržavati Ivinu obitelj, ali prema njenim riječima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, prijetio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam ovisila o drugoj osobi. Kajat ću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vrijeme živjela sam u agoniji - ispričala je Iva, prenosi Slobodna Dalmacija.

Šarić je za srpske medije sve demantirao.

- Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može pričati što hoće. Ja sam njoj želio pomoći. U Zagrebu kad se spomene moje ime, svatko zna tko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno - rekao je Šarić.

Kada ga je novinar Jutarnjeg kontaktirao u vezi natpisa u srpskim medijima, nasmijao se na natpise koji, po njemu, nisu istiniti te nam rekao da je na sastanku, da u tom trenutku ne može razgovarati i da će nas kontaktirati nakon sastanka. Nije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:00