JEDNOGODIŠNJA KĆI

Petar Grašo se nakon 52 dana na putu vratio kući, otkrio gdje je bila Alba: ‘Da ne bi dušebrižnici rekli...‘‘

Raspored koncerata Petra Graše ispunjen je do kraja godine, no njegova mlada obitelj, kćerkica Alba i supruga Hana, zbog toga ne pate

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

 Slaven Branislav Babic/pixsell/Pixsell

Duetom Petra Graše i Nine Badrić ‘Nemoj‘ završio je trodnevni glazbeni spektakl Melodije Jadrana u splitskoj Galeriji Meštrović.

image

Petar Grašo i Nina Badrić

Vojko Basic/Cropix

Raspored koncerata popularnog pjevača Graše ispunjen je do kraja godine, no njegova mlada obitelj, kćerkica Alba i supruga Hana Huljić Grašo, zbog toga ne patI jer Petar uvijek nastoji pronaći vremena za obitelj.

"Pa da budem iskren, ja sam se vratio kući nakon 52 dana, ali Alba je bila sa mnom, da sad ne bi ovi dušebrižnici rekli - evo ga, nije vidio dijete mjesec i pol dana. Ne, to dijete je više od mjesec i nešto bilo u điru, lijepo, mirno. Prvo nije bilo dobro jer je ne vidim, a sad neće biti dobro jer je kao svuda vucaram. Ne, mijenjali smo destinacije, Zagreb, malo Slovenija", rekao je Grašo za In Magazin.

Glazbenik je otkrio i da njegova jedinica, koja će sredinom srpnja proslaviti prvi rođendan, već ima i najdražu pjesmu.

image

Vjekoslava Huljić, Hana Huljić i kći Alba

Josko Supic/Cropix

"Nećeš vjerovat, apsolutno hipnotički na nju utječe, ali doista pjesma ‘Parti vrime‘ s prvog albuma Madre Badesse koju sam ja pjevao. Otkad je bila beba od mjesec dana, slučajno je ta pjesma krenula, ona je stala, samo je gledala i nešto se dogodilo u njezinu malom životu što traje do danas, što je jako dragocjeno kad su neke duge noći u kojima ona odluči, kao i tata, ne spavati do ujutro", ispričao je ponosni tata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 21:43