BOŽO KRALJ

Oglasio se frizer Božo nakon kontroverzne fotografije s Prijom: ‘Muško sam i tako će i ostati‘

Božo nije očekivao medijsku pažnju i komentare na društvenim mrežama nakon fotografije s Aleksandrom Prijović

Božo Kralj i Aleksandra Prijović

 Instagram/bozo_kralj_star/

Frizer Božidar Pavlić, poznat kao Božo Kralj, postao je tema društvenih mreža i regionalnih medija nakon što je objavio fotografiju s Aleksandrom Prijović nakon njezina koncerta.

„Iskreno, nisam ništa očekivao niti planirao. Otišao sam sa svojim društvom na koncert Aleksandre Prijović jer nju obožavam kao osobu. Također, njene pjesme slušam konstantno. Slika koja je nastala bila je u stvari rođendanski poklon od moje zaista drage prijateljice, ali nikad ne bih rekao da će privući toliko medijske pažnje“, rekao je za portal 24sedam.rs. Božidar je otkrio i što misli da je najviše zaslužno za uspjeh Prijović.

„Smatram da je za Aleksandrin uspjeh najviše zadužena njena karizma i skromnost, zatim iskrenost koju je publika očigledno prepoznala… Mene su privukle i njene pjesme pune emocija i ljubavi i u kojima se, vjerujem, većina nas može poistovjetiti te njen nevjerojatan glas“, priča frizer.

Komentirao je i svoj izgled koji se našao na meti diskusija nakon ove popularne fotografije.

„Ne smatram za sebe da se oblačim kao žena, oblačim se u ono što mi najviše odgovara i u čemu se osjećam udobno i ugodno. Također, nisam se transformirao niti planiram, muško sam i tako će ostati, ne planiram mijenjati spol, niti se osjećam kao žena“, objasnio je.

Otkrio je za portal i koji mu je „najbolji frajer“ iz Srbije.

„Od top frajera sa srpske scene naveo bih MC Stojana, jako mi se sviđa njegov šarm i stil oblačenja te nastupi, žao mi je što sam propustio njegovo gostovanje na Prijinom koncertu“, ispričao je.

Božo bi volio surađivati sa srpskim zvijezdama.

„Ne planiram se preseliti u Srbiju, ali što se karijere tiče, bila bi mi želja još više surađivati sa srpskom estradnom scenom, jer smatram da je puna talentiranih izvođača što je ujedno već u procesu. Surađujem s kolegama iz Beograda s kojima radim na svom novom projektu, no o tome više detalja uskoro“, misteriozan je Božidar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:16