GLAMUROZNO VJENČANJE

Novi životni zaokret Ive Majoli: Napušta Hrvatsku i seli u Italiju, a udat će se već ovog vikenda!

Bit će to drugi brak najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Roland Garrosa u Parizu davne 1997. godine

Iva Majoli i Robert Calegari

 Screenshot/Instagram

Sve je spremno za glamurozno vjenčanje bivše tenisačice Ive Majoli koja će ovog vikenda u Milanu izreći "da" talijanskom poduzetniku Robertu Calegariju.

Bit će to drugi brak najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Roland Garrosa u Parizu davne 1997. godine, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, Iva će Hrvatsku zamijeniti Italijom i tamo nastaviti svoj život.

image

Iva Majoli

Matija Djanjesic/Cropix

Ona je prije nekoliko tjedana organizirala djevojačku večer u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a na fešti gdje su se žene zabavljale uz birana jela i pića te hitove Petra Graše, sve najbolje poželjela joj je i prijateljica Borna Kotromanić, koja dolazi i na njeno talijansko vjenčanje.

"Došlo doba da je udajemo", napisala je tada na društvenim mrežama Borna uz emotikon zaručničkog prstena. Oko sebe je imala lentu s natpisom "bride to be" te bijeli veo i tijaru. Kotromanić je podijelila i video u kojem ona i Iva plešu na pjesmu ‘92‘ Petra Graše.

Ivin budući suprug bio je glavni gost na njezinom 45. rođendanu 12. kolovoza, kojeg su slavili na jugu Dalmacije. Sretni, zagrljeni, priljubljeni obrazima te ozarenih lica na tri fotografije Iva i misteriozni muškarac slavili su njezin rođendan uz more u dobrom društvu njihovih prijatelja i tortu s prskalicama. Na nekoliko njih se vidi i kako ju je zagrlio rukama oko struka. Šuška se i da će par imati dvije svadbene fešte: jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu. Ipak, ova glavna, bit će u Italiji.

image

Iva Majoli

Vlado Kos/cropix/

Budući supružnici ovog su ljeta intenzivno putovali - bili su na Mljetu, u Padovi, Monte Carlu i Veroni, a bivša tenisačica nedavno je i sama otkrila da bi se mogla preseliti u Milano jer je zbog posla stalno na relaciji između Zagreba i talijanske modne prijestolnice. Majoli se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, a Fabio je vlasnik tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama.

Devet godina nakon što je osvojila slavni pariški turnir, Majoli se udala za poduzetnika Stipu Marića s kojim ima kćer Miju. Vjenčanje se održalo 9. rujna 2006. u zagrebačkoj crkvi sv. Marka koja je tada bila ukrašena stotinama bijelih ruža. Do oltara ju je dopratio otac Stanko, a nakon ceremonije uslijedilo je slavlje u šatoru na Ivinim teniskim terenima na zagrebačkom Cmroku.

Iva i Stipe su imali burnu vezu, prepunu uspona i padova. Njihove ljubavne drame nerijetko su završavale u medijima. Mučan raskid obilježile su međusobne niske javne prozivke partnera koji su se optuživali za nevjeru i rastrošnost. Pamti se svađa iz 2007. kada su se u Bolu na Braču dramatično posvađali. Tada je Stipe u more bacio svoj vjenčani prsten kojeg su kasnije navodno čak tražili i ronioci, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:31