U ‘STANJU NACIJE‘

Nova gošća Zorana Šprajca izazvala burne reakcije: ‘Čednu hrvatsku javnost čeka eksplozija srčanih...‘

Šprajc je objasnio kako je serijal namijenjen svima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj temi

Marija Zadravec i Zoran Šprajc

 Instagram/zoransprajc/

Zoran Šprajc objavio je fotografiju s europskom rekorderkom u seksu Marijom Zadravec, pa u opisu najavio novi serijal u ‘Stanju nacije‘.

„Ondje gdje je zakazao hrvatski obrazovni sustav uskače ‘Stanje nacije‘: od ovog petka kreće zdravstveno - edukativni serijal o seksualnom obrazovanju mladih, rađen po državnom kurikulumu koji je u nastavnom programu izrazito zanemaren. Mladima, ali i svim starima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj tematici, osnove seksa približit će europska rekorderka u seksu Sweet Mery Marija Zadravec i njezin učenik Siniša, Asim Ugljen. Vidimo se na nastavi u petak!”, poručio je Šprajc.

Na drugoj fotografiji u objavi može se vidjeti isječak iz serijala na kojem su učiteljica Marija i učenik Siniša (Asim). U pozadini na velikom ekranu je banana s navučenim kondomom.

„Čedna hrvatska javnost će u petak imati eksploziju srčanih bolesti...”, glasio je jedan od komentara na Šprajcovoj objavi.

O ovom serijalu oglasio se i glumac Asim na svom Instagram profilu objavivši fotografiju na kojoj mu Marija Zadravec sjedi u krilu.

„Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal. Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja. Bome me iscijedila. I neka je. Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila. Bilo je zahtjevno, no zabavno, ali mislim da sam bio ok. Kolegica je zadovoljna i zadovoljena. A ja sam imao lude sreće da za partnericu dobijem Mariju Zadravec, poznatiju kao Mery Sweet, svjetsku prvakinju u sexu, našu najpoznatiju glumicu u filmovima za odrasle, te od sinoć i dobitnicu nagrade za najbolju porno artisticu u industriji.

Uvijek sam imao najbolje partnerice. A sad sam opravdao i titulu s profila. Ne onu gusarskog kapetana. Stay tuned!”, poručio je Ugljen.

Marija je objavila dvije fotografije sa Šprajcom, pa kratko napisala: „Gledamo se u petak u emisiji Stanje nacije.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 06:04