GORE DRUŠTVENE MREŽE

Nives Celzijus objavila video na kojem se ljubi sa ženom u restoranu, svi se pitaju tko je ona: ‘Najbolje je bilo konobaru‘

Komentari pratitelja samo su se nizali, a među njima jasno su se mogli prepoznati i pravi obožavatelji...

Nives Celzijus i prijateljica

 Screenshot Instagram/Nives Celzijus/

Nives Celzijus objavila je na društvenim mrežama video iz restorana u kojem rekreira scenu iz popularnog crtića Walta Disneyja, "Dama i Skitnica".

"A kak‘ vi jedete paštu?", našalila se Nives sa svojim pratiteljima na Instagramu, kojih je preko 460 tisuća.

"Od sad sigurno češće", "Najbolje je bilo konobaru", "Treba li vam još ljubitelja pašte", pisali su pratitelji, a javio se i voditelj Frano Ridjan. "Čini mi se da nije integralna pašta, pa me strah da vam ne naškodi?!", komentirao je voditelj.

Video, koji prikazuje Nives i njezinu prijateljicu kako zajedno jedu špagete te se na kraju poljube, zapalio je društvene mreže.

Komentari pratitelja samo su se nizali, a među njima jasno su se mogli prepoznati i pravi obožavatelji koji su otkrili da domaćoj zvijezdi ovo nije prvi put da se ljubi sa ženom. "Evo, portali gore. Nives opet ljubi ženu. Sjećate li se poljupca Nives i djevojke, evo ih opet. Nives definitivno prešla na ženski spol", napisala je jedna obožavateljica.

Naime, domaća je zvijezda prije dvije godine objavila videozapis na kojem ljubi radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić. "Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja‘‘, napisala je Nives tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:18