NAKON RAZVODA

Nevjerojatnim povodom Danijela Dvornik razgovarala s bivšim zetom Charlesom: Imao je jednu molbu i poslao joj srce

Nedavno je objavljeno kako se Ella i Charles razvode, a Charles je komentirao fotografiju Elline majke Danijele

Danijela Dvornik

 Vojko Basic/Cropix

Influencerica i pjevačica Ella Dvornik početkom kolovoza objavila je da se rastaje od Charlesa Pearcea, a od tada su mnogi zainteresirani za detalje njihova života i minule veze.

Ella je s kćerima Balie i Lumi u vrijeme objave razvoda bila na Braču kod svoje majke Danijele Dvornik, a Charles je bio u Britaniji, stoga se činilo da vode odvojene živote. Ipak Danijela i Charles su „razgovarali” u komentarima njezine najnovije objave na Instagramu.

„Ranojutarnji bijeg u polje. Nema mi ništa draže. Napravim sebi 2 kavu, sjednem u hladovinu, uživam u miru, tišini i pogledu. I tako malo meditiram prije nego se uhvatim posla. Pobrala sam danas sve jabuke i kruške… još čekaju smokve”, dijeli s pratiteljima Danijela kako voli provoditi vrijeme, pa se i pohvalila.

„Ove godine sam napravila orahovicu, a još me čeka, limuncello, liker od planike, možda i amaretto i mandarineto…priroda je darežljiva. Smokve uglavnom sušim i radim džem. Još malo da padnu vrućine, onda moram očistiti masline od vodopija i pripremiti se za berbu. I ne, nije mi teško… volim rad u polju, dosanjala sam svoj san i sad živim taj san. I to je tako lijep osjećaj koji me napuni takvom pozitivom, iščekivanjem jer mašta ipak doživi realizaciju. I kako da budem loše volje, kako da nekoga mrzim, kako da ne poštujem prirodu s kojom sam u suživotu?”, napisala je Danijela uz objavu. Fotografirala se kako sjedi u hladu, a potom podijelila i fotografije plodova prirode koje je ubrala.

Potom joj se javio bivši zet Charles, i to pomalo neobičnim povodom.

„Zamijenit ću stablo smokve i oraha za tvoje stablo jabuke i kruške”, napisao je.

„Neee... Smokve su dobre i orasi... Imam već i bademe i orahe”, odgovorila mu je Danijela.

„Smokva u redu, ali imamo dva oraha. Hajde, odustani od kruške za orah?” molio je Charles uz emoji crvenog srca.

Podsjećamo, razvod Elle i Charlesa dolazi nakon 10 godina veze i 4 godine braka, u kojem imaju dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Bivši par se upoznao u Londonu, zaručio u Japanu, a vjenčao privatno u Las Vegasu 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:10