OSVOJILI ETER

Neočekivana suradnja: Tko su pjevači hita ‘Ti amo‘ koji su zaludili i Zdravka Mamića?

Spot su snimali u čak četiri države, a u pjesmi se izmjenjuju prizori iz Venecije, Sarajeva, Frankfurta i Poreča

Valentino i Ante

 Promo/

Fatalna žena zbog koje srce kuca jače, ali i nemirna narav koja ih tjera na preljub vječita su inspiracija glazbenicima pa iznimka nisu ni Hercegovci Valentino Perutina i Ante Malić, koji su izdali duet "Ti amo" i u samo nekoliko dana osvojili regionalni eter. Pozitivne reakcije pljušte sa svih strana, a javnu podršku neočekivano su dobili čak i od Zdravka Mamića!

image

Valentino i Ante

Promo/

Bivši šef Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa podijelilo je na društvenim mrežama djelić atraktivnog spota koji obiluje kadrovima luksuznih brendova odjeće, vozila, pića te zavodljivoj koreografiji plesačica. Spot su momci snimali u čak četiri države, a u pjesmi se izmjenjuju prizori iz Venecije, Sarajeva, Frankfurta i Poreča.

- Pjesma "Ti amo" nastala je kao rezultat Antinog i mog prijateljstva i druženja. Obojica smo iz Hercegovine i dugo se poznajemo. Na prvo slušanje pjesma mi se jako svidjela. Nadam se da će publika prihvatiti singl, a ja sam već spreman za nove pjesme, a bit će tu i drugih glazbenih stilova, govori 26-godišnji Valentino Perutina koji je odmalena sanjao o glazbenoj karijeri. Prvi ozbiljniji korak učinio je prije četiri godine kad se prijavio na show "Zvezde granda", gdje je daleko dogurao uz podršku mentorice Jelene Karleuše.

image
Instagram/screenshot/
image

Pjesma je ušla i u uho Zdravka Mamić

Instagram/screenshot/

Drugo glazbeno natjecanje dovelo ga je do pobjede i gostujućeg nastupa u zagrebačkoj Areni - pred prepunom dvoranom zapjevao je sa Sašom Matićem njegov veliki hit "Samo ovu noć", a kao svog gosta na koncert prošle ga je godine pozvao i Halid Bešlić. Njegov su talent prepoznati i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, i Buba Correlli s kojima ima već nekoliko uspješni suradnji. Jedna od njih je pjesma "El Fuego" koju je izdao prije dvije godine. Spot, u kojem se izvija i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll, do danas je skupio čak 16 milijuna pregleda. Danas Valentino pohađa školu pjevanja jer se želi profesionalno usavršiti, a ističe da su mu glazbeni uzori Saša Matić, Šaban Šaulić i Dejan Matić. Pozitivnim reakcijama na "Ti amo" pozitivno je iznenađen i Ante, baš kao i Valentino.

image

Ante

Promo/

- Želja mi je bila surađivati s Valentinom još otkad sam čuo njegov megahit "El Fuego" a kako nismo samo kolege nego i prijatelji, do ovog dueta došlo je lako. Čekali smo pravu pjesmu i mislim da smo pogodili. U nekoliko dana od objave reakcije su odlične, dobivamo podršku raznoraznih ljudi, pjesma se sluša, a čujem da se već zavrtjela po klubovima, govori Ante Malić, umjetnički Ante M. Podrijetlom je iz Kongore, malog mjesta smještenog u Duvanjskom polju, a rođen je i odrastao u Münchenu. Još kao tinejdžer postao je uspješan DJ no onda je napravio zaokret i danas je ponosan što je do 25. godine već ostvario suradnje s Bobanom Rajovićem, Draganom Mirković i grupom Connect. Obojica mladića sigurni su u dvije stvari - glazba je njihov put, a uspjeh na regionalnom glazbenoj sceni teško ih može zaobići, pogotovo sad kad su udružili snage.

image

Valentino i Ante s Bobanom Rajovićem

Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:40