25. STUDENOG

Ne propustite humanitarni koncert ‘Želim život‘: ‘Veseli nas kolikim je ljudima Zaklada Ana Rukavina dala nadu‘

U organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV održat će se 18. po redu humanitarni koncert ‘Želim život‘

Želim život, Petar Pereža i Marija Miholjek

 Smuk Luka/

Osamnaesti po redu humanitarni koncert „Želim život“, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV okupit će sljedeće subote, 25. studenog, brojne građane koji će na glavnom zagrebačkom trgu, ali i pred televizijskim ekranima, uživati u nastupima najvećih hrvatskih glazbenih imena. Dobro poznate hitove, uz koje zabave neće nedostajati, pripremaju tako Prljavo kazalište, Vatra, Miroslav Škoro, Lidija Bačić, Damir Kedžo, Zsa Zsa, Feminemm, Luka Nižetić, klapa Cambi, Mile Kekin i Lorena Bućan, a za dobru atmosferu na Trgu pobrinut će se i voditelji Renata Končić Minea i Frano Ridjan.

Koncert s posebnim veseljem i nestrpljenjem iščekuju i poznata voditeljska lica Nove TV: Marija Župan Miholjek, Petar Pereža, Mia Kovačić i Igor Mešin jer će oni isto biti dio prijenosa i posebne emisije koju Nova TV uživo donosi u svom programu i na online platformama s početkom u 21. 15 sati.

image

Želim život, Trg bana Josipa Jelačića

Marko Kadija/

- Sretna sam i ponosna što već godinama imam priliku biti dio ovog uistinu vrijednog i važnog događaja, a sreća je još veća kada se zna kolikim je ljudima u najtežim trenucima Zaklada Ana Rukavina dala nadu u život. A upravo to - život i nadu - slavit ćemo zajedno na koncertu ‘Želim život‘ - ističe Marija Župan Miholjek.

Humanitarni broj 060 9000 otvoren je do kraja prosinca, a na samu večer koncerta na pozive građa odgovarat će i osobno na njima zahvaljivati brojni uzvanici iz političkog i javnog života. Ovogodišnja novost su i javljanja uživo za društvene mreže pod voditeljskom palicom Valentine Baus koja će prenositi atmosferu iza kamera te donositi zanimljive razgovore sa sudionicima događanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 08:38