OPISALA ISKUSTVO

Naša plus-size manekenka četiri mjeseca nakon poroda stala pred kameru u badiću: ‘Ovo nije bio nimalo lagan korak...‘

Lucija Lugomer komentirala je temu izgleda u opisu fotografija koje je objavila na Instagramu

Lucija Lugomer

 Neja Markicevic/Cropix

Naša plus size manekenka Lucija Lugomer rodila je prije pet mjeseci, a samo četiri mjeseca nakon poroda je stala pred kamaru u kupaćem kostimu. Na to se osvrnula na svom Instagramu u opisu tih fotografija.

„Stati pred kameru u badiću 4 mjeseca nakon poroda nije mi bio nimalo lagan korak u glavi no najljepši dio cijele priče jest to da sam ponovo spoznala koliko sam zahvalna svojem tijelu, koliko volim svoj posao i ljude u njemu. Koliko sam uporna, organizirana i profesionalna”, započela je Lucija.

„I sama sam u periodu prihvaćanja svog tijela nakon drugog poroda, ali znam koliko sam ih željela te znam da će ponovo doći moje vrijeme za mene... Nadam se kroz par godina”, napisala je, pa dodala emotikon koji plače od smijeha.

„Obzirom na to da nam je došlo toplo vrijeme te time i gola koža ovo ostavljam kao podsjetnik da je potpuno nebitno što drugi misle. Ljudi će uvijek imati nešto za reći, a vanjski izgled je ustvari toliko površna tema za razgovor. Što sam starija (a bome starim), toga sam sve više svjesnija. Nismo ovdje da zadovoljimo druge već da živimo život najbolje što možemo s pomicanjem naših granica kada smo na njih spremni. Uživajte u uspomenama koje tek imate za stvarati u životu i da se svemu tome možemo od srca nasmijati jednoga dana”, zaključila je.

U komentarima je dobila podršku brojnih pratiteljica.

„Bravo, Lucija”, „Divna kao i uvijek”, „Žena, majka, kraljica! Kapa do poda! Imaš moje divljenje veliko kao cijeli svijet!”, pisali su.

Podsjećamo, Lucija s 11 godina starijim poduzetnikom Danijelom Grlićem ima starijeg sina Leona i i petomjesečnu bebu Noela. Prinovu je rodila u prosincu u Vinogradskoj bolnici i odabrala je istu primalju koja je bila uz nju kad je rađala Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 10:37