VELIKI KORAK

Nakon objave o razvodu emotivna Ella Dvornik zamišljeno gledala u daljinu: ‘Moja Balie danas je prvi puta...‘

Ella Dvornik na društvenim mrežama objavila je kako je njezina kćer Balie prvi puta samostalno otišla u dućan

Ella Dvornik

 Instagram/ella Dvornik/

Influencerica i pjevačica Ella Dvornik (32) pohvalila se fanovima na Instagramu s novostima vezanima za njezinu kćer Balie Dee. Ella je sa svojim djevojčicama Balie i Lumi već neko vrijeme kod Elline majke Danijele Dvornik (56) na otoku Braču, a čini se da se Balie upravo tamo prvi put samostalno zaputila u šoping.

„Balie je danas prvi put sama otišla u dućan... I tak...”, napisala je Ella o svojoj petogodišnjakinji na Instagram priči dok se fotkala kako zamišljeno gleda u daljinu.

image

Ella Dvornik story

Screenshot/instagram/ella Dvornik/

Čini se da njezine kćeri doživljavaju zanimljive trenutke na Braču jer ih je nedavno baka učila praviti njoke.

Ovih dana puno se priča o Elli Dvornik otkako je priznala da se rastaje s ocem svojih kćeri Charlesom Pearceom. Podsjećamo, godinu dana pričalo se o problemima između para jer se nisu pojavljivali zajedno u javnosti i objavljivali se međusobno na društvenim mrežama na kojima se više nisu ni pratili. U utorak Story je objavio da je Ella priznala kako je braku došao kraj.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", rekla je za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:36