NOVI PAR NA SCENI

Nakon Mojmire Pastorčić Marko Vargek pao na Ariju Rizvić: ‘Sve je još friško, no jako sam sretna‘

‘Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a i ne bih puno dalje otkrivala‘, rekla nam je mlada glumica.
Arija Rizvić i Marko Vargek
 Cropix (kolaž)

Pobjednica posljednje sezone HTV-ovog showa “Zvijezde pjevaju”, 27-godišnja glumica i redateljica Arija Rizvić rodom iz Rijeke, kako nam je otkrila, uživa u ljubavi.

Sportski novinar RTL-a Marko Vargek i Rizvić novi su ljubavni par na našoj sceni.

- Istina je, zajedno smo. Sve nam je novo i lijepo. Sretna sam - priznala je Rizvić.

Jeste li dugo zajedno, upitali smo.

image
Arija Rizvić
Neja Markicevic/Cropix

- Ma ne, sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a i ne bih puno dalje otkrivala - rekla je mlada glumica.

Podsjetimo, RTL-ov Marko Vargek lani je u svibnju prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić, voditeljicom i urednicom emisije “RTL Direkt”.

image
Mojmira Pastorčić
Boris Kovacev/Cropix

Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana. Svoju vezu dugo su skrivali, no kada je javnost za nju otkrila jedno o drugome su u medijima govorili samo u superlativima stoga je njihov prekid mnoge iznenadio. Kako je do razlaza došlo ni Vargek ni Pastorčić nisu željeli komentirati.

No, Vargek je očito ostavio ljubavnu prošlost iza sebe, pa s Pastorčić sada na RTL-u surađuje samo profesionalno, a sreću je našao s Rizvić koja je 10 godina mlađa od Pastorčić.

image
Marko Vargek i kolega Saša Lugonjić
Zeljko Puhovski/Cropix

Podsjetimo, Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata i kao redateljica i kao glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo.

- Gluma prati moju režiju prirodno i spontano. To su za mene dvije isprepletene stvari i ja smatram da svaki redatelj mora biti i glumac i mora se bar jednom u životu naći u poziciji glumca. Prvo sam glumila u raznim glumačkim ispitima na ADU, zatim sam u 2019. godini ostvarila glavnu ulogu Margarete u predstavi 'Faustov Mefisto' u HNK Zagreb, što mi je bilo veliko iskustvo, a i čast dijeliti pozornicu s Jasnom Bilušić, Nikšom Kušeljem, Slavkom Juragom… - rekla je ranije za Jutarnji.

Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine.

image
Arija Rizvić
Neja Markicevic/Cropix

- Moji roditelji su moja najveća podrška. I upravo su oni bili ti koji su razbijali moje strahove, a ne ja njihove. Kad su prepoznali moju iskonsku ljubav prema teatru i kad sam im rekla u srednjoj školi da ja ne mogu odabrati niti jedan drugi faks osim Akademije, oni nisu niti jedan trenutak pokušavali to promijeniti. Njima sam najviše zahvalna na svemu - rekla je.

Lani je s Markom Kutlićem pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju".

image
Arija Rizvić
Neja Markicevic/Cropix

Obožavam pjevati i show ‘Zvijezde pjevaju’ gledala sam kao mala, tako da se nisam ni sekunde premišljala kad je stigla ponuda. Kazališna sam redateljica, ali volim se ponekad i maknuti iz svoje zone komfora, istraživati i isprobavati razne formate, kako u kazalištu, tako i na TV-u i filmu, tako da mi je ovaj izazov super došao – rekla nam je objasnivši uz kakvu je glazbu odrasla.

- U mojoj kući se slušalo doslovno sve. Od klasike do zabavne glazbe: Drago mi je što me se nije ukalupilo od malena i što sam uvijek imala slobodu sama birati što mi se sviđa ili ne. Ali kako sam rođena Riječanka, najviše sam slušala alternativni rock, a najviše me obilježila glazba Damira Urbana i Let 3.

Rizvić je suradnju s Kutlićem nastavila i prije nekoliko dana u spotu za pjesmu "Budi moja noć", u kojem glumi.

- Od Marka sam naučila usuditi se pomaknuti svoje granice, čak i onda kad mislim da to ne mogu - rekla je ranije za Jutarnji Arija Rizvić koja je dosad čuvala svoj privatni život od javnosti, pa nije bilo poznato s kim je u vezi bila prije Marka Vargeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:36