U RTL DIREKTU

Mojmira šokirala gledatelje novim imidžom! Svi su primijetili ovaj detalj na popularnoj voditeljici...

Zvijezdi RTL-a nije problem voditi popularni RTL Direkt bez trunke šminke ili pak odjaviti emisiju dok joj zmija gmiže vratom...

Mojmira Pastorčić bez šminke u RTL Direktu

 Screenshot Rtl Direkt/Screenshot Rtl Direkt

Jedna od naših najnagrađivanijih TV voditeljica Mojmira Pastorčić gledatelje je osvojila britkim jezikom i time što se nikad ne libi kazati što misli.

Zvijezdi RTL-a nije problem voditi popularni RTL Direkt bez trunke šminke ili pak odjaviti emisiju dok joj zmija gmiže vratom, a sada je gledatelje iznenadila i novim imidžom.

Popularna Mojmira prošlog četvrtka pojavila se pred kamerama s naočalama za vid koje je nosila i u emisiji emitiranoj u ponedjeljak.

- Drago mi je da se cijeni ženska s mišljenjem, a ne samo ženska sa strukom. Izbrojala sam koliko sam emisija vodila, to je jako puno posla, svaki dan kako god bio raspoložen, uvijek ideš. Teško je i izazovno, ali to volim raditi jer radimo emisiju koja je drugačija i kakve drugdje nema. Sretna sam što imam pozornicu na kojoj to mogu.

image

Mojmira Pastorčić i njen novi look

/Screenshot Rtl

Bilo je svega, govorili su da sam reptil, da imam tikove. Zapravo je najzanimljivije to što si ti uživo i nemaš načina da nekome pokažeš da nešto ne valja. Možeš napraviti tisuću stvari dobre, ali jedna greška i eto, to se pamti - rekla je nedavno Mojmira prilikom dodjele Večernjakove ruže kad joj je uručena nagrada za TV osobu godinu.

Ova je Zagrepčanka na RTL-u već 19 godina. Došla je kad je bila na četvrtoj godini studija novinarstva. Javila se na audiciju i dobila posao kao mladi novinar istraživač. Prije dvije godine odbila je poziv da otiđe na Unu TV koja je u međuvremenu propala.

- Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj. Sama uređujem i vodim i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu - rekla je tada Mojmira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:17