VLATKA POKOS

‘Moj odlazak iz Hrvatske bio je jako težak, nitko ne odlazi iz svoje domovine s 46 godina jer je sretan‘

Vlatka Pokos zaplesala je bečki valcer u novoj sezoni showa ‘Ples sa zvijezdama‘

Voditeljica Vlatka Pokos

 Marko Miscevic/Cropix

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos napustila je Kanadu i vratila se u Hrvatsku, ali samo privremeno, zbog angažmana u showu 'Ples sa zvijezdama' Nove TV. U prvoj emisiji druge sezone otplesala je bečki valcer sa svojim partnerom.

"Moj odlazak iz Hrvatske bio je jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine jer je sretan s 46 godina. Ja sam se u Kanadi savršeno uklopila, ja se u Hrvatskoj nisam uklopila, u ovaj ovdje mentalitet, a tamo mi je odgovarao mir i anonimnost", rekla je Vlatka za Novu TV.

image

Voditeljica Vlatka Pokos

Luka Dubroja

Član žirija 'Plesa sa zvijezdama', Marko Ciboci, iznenadio ju je kada je rekao da je, dok je bio u trećem razredu osnovne, glumio u jednom od njezinih spotova. Vlatka je priznala da se veseli ponovno zaplesati te da je ovaj projekt neizmjerno veseli.

"Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu. I emotivno i fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija, i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam ispoljavala, privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno. Ustvari, žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam svojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par", rekla je Vlatka za Novu TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 04:58