MASKED SINGER

Mila Elegović nakon ispadanja iz showa: ‘Zigmana je skoro šlagiralo kad je čuo za moj potez s kostimom!‘

Poznatu zagrebačku glumicu mnogi lako mogu zamisliti u ulozi slatke mačkice koja prede, a povremeno isuče i kandžice. No, pantera?

Mila Elegović i Nikolina Pišek

 RTL

Mnogi su se sinoć iznenadili kada su otkrili kako se ispod maske senzualne Pantere u RTL-ovom showu Masked Singer skrivala Mila Elegović. Poznatu zagrebačku glumicu mnogi lako mogu zamisliti u ulozi slatke mačkice koja prede, a povremeno isuče i kandžice. No, pantera?

- Da, pantera! I osjećala sam se fenomenalno u toj ulozi koju doživljavam kao osobnu umjetničku evoluciju - govori nam dan kasnije Mila koja je u svojoj novoj roli, ističe, neopisivo uživala.

- Razmišljala sam i o tome kako sam tijekom svoje glumačke karijere zapravo rijetko nastupala pod maskama, što je neobično - govori Mila, koja je iskoristila priliku da pohvali sjajne mlade plesače Plesnog centra Tala, koji su svojim pokretima uveličali Panterin nastup.

- To su fantastični mladi ljudi, nadam se da ćemo imati još mnogo prilika za zajednički rad - kaže glumica koja priznaje kako je pod maskom ponekad imala dojam da nema dovoljno zraka.

- Zbog toga sam sama probušila rupicu na maski, a Zigmana, kreatora svih tih predivnih kostima, skoro je šlagiralo kada je čuo za to. Smirio se malo kada je shvatio da je ta rupica stvarno minijaturna, a da se baš ništa ispod maske, unatoč rupici, ne bi vidjelo, zaslužna je šminka, kojom smo prekrili nos. To je ujedno i odgovor na pitanje zašto mi je vrh nosa u emisiji sinoć bio taman - kroz smijeh otkriva Mila, koja naglašava kako joj je sudjelovanje u Masked Singeru bio prekrasan poklon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:41