KONCERT U SPLITU

Matija Cvek oduševio Gripe povodom Valentinova: ‘Mislim da večeras nismo mogli biti na boljem mjestu‘

Splićanke i Splićane oduševio je energičnim ljubavnim pjesmama te potvrdio status istinske zvijezde nove generacije

Matija Cvek

 Indi Cecić Turčinov/

U ispunjenoj Velikoj dvorani na Gripama, jedan od najpopularnijih mladih glazbenika, Matija Cvek, zajedno sa svojim Funkensteinsima održao je dvosatni koncert o kojem će se dugo pričati.

Splićanke i Splićane oduševio je energičnim ljubavnim pjesmama te potvrdio status istinske zvijezde nove generacije.

Pjevač, tekstopisac i dobitnik četiri Porina, nastup je otvorio pjesmom „Na pola puta“, s novog albuma „Vile se ovdje igraju“, a publika je emotivno dočekala i ostale Matijine hitove poput "Nasloni se“, "Visine“, "Trebaš li me“, "Ptice“ i „Na jastuku“.

image

Matija Cvek

Indi Cecić Turčinov/

Mnoštvo parova u publici pridonijelo je romantičnoj atmosferi koja se, kako je večer odmicala, sve više zagrijavala te je dugonajavljivani koncert potpuno opravdavao visoka očekivanja. Cvek, koji je nedavno rekao kako osjeća malu tremu prije prvog nastupa pred splitskom publikom, izvedbom nije razočarao.

image

Koncert Matije Cveka

Indi Cecić Turčinov/

Na pozornici se Matiji pridružila i Lorena Bućan, mlada glazbenica bogatog i moćnog vokala, koji je već ovjekovječen brojnim priznanjima te nagradama publike i struke. Zajedno su otpjevali hit Jelene Rozge “Zar je ljubav spala na to” i Lorenin hit "Tvoja i gotovo“.

image

Lorena Bućan

Indi Cecić Turčinov/

- Jako smo sretni što smo večeras bili u Splitu. Dobili smo ono što smo očekivali, sjajnu publiku koja je s nama pjevala stare pjesme, a odlično prihvatila i nove. Hvala Splitu na ljubavi i podršci - rekao je Matija.

Matiju i njegov bend The Funeknsteins čeka radni period, već u subotu će stati pred Riječku publiku u prostoru Pogon Kulture. Zagrebačka publika može uživati na tri rasprodana koncerta u Tvornici (23., 24. i 28. veljače).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:10