POLUFINALNA VEČER

Marko i Gabriela ispali iz Plesa sa zvijezdama: ‘Da mogu bilo koga birati, opet bih odabrala njega‘

Polufinalisti, Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela pripremili su po dvije plesne izvedbe

Gabriela i Marko

 Nova TV

U polufinalnoj večeri 'Plesa sa zvijezdama' natjecanje je završeno za Marka Petrića i njegovu partnericu Gabrielu Pilić. Oni su se u finalu našli s Filipom Vidovićem i njegovom mentoricom Paulom Jeričević, a publika je odlučila da će ipak Filip postati četvrti finalist. Tako se pridružio Jeleni i Marku, Sandiju i Heleni te Pedru i Valentini, koje ćemo gledati u velikom finalu sljedeće nedjelje.

image

Filip i Paula

Nova TV

NOVO 23:09 "Da mogu bilo koga od njih birati, opet bih tebe odabrala", poručila je mentorica Gabriela svome Marku Petriću.


23:05 Četvrti finalisti su Filip i Paula. Gabriela i Marko ispali su iz showa.


23:02 Treći finalisti su Pedro i Valentina. Filip i Paula te Marko i Gabriela idu u eliminacije. Kreće novo glasovanje.


23:01 Drugi finalisti su Sandi i Helena.


23:00 Prvi finalisti 'Plesa sa zvijezdama' su Jelena i Marko.


22:51 Zatvorene su linije za glasanje.


22:49 Prema ukupnom broju bodova žirija na vrhu tablice su Sandi i Helena, a na dnu Marko i Gabriela. Uskoro će se zatvoriti linije za glasanje.


22:38 Posljednji par večeras su Marko i Gabriela. Njih su dvoje izveli paso doble i oduševili žiri i publiku u studiju. Igor im je poručio da su ovaj put imali sve začine te da je to nastup za finale. Franka je rekla da se vidi koliko mu je paso doble sjeo i koliko je uživao u plesanju. Ciboci im je rekao da su jasno prikazali mušku i žensku ulogu u ovoj vrsti plesa i pohvalio im nastup. Larisa se složila s Igorom i pohvalila njihov paso doble. Svidjelo joj se kako 'grizu kao lavovi' te im je poručila da je ponosna na njih, ali i na druge parove. Za svoj su nastup Marko i Gabriela ukupno dobili 39 bodova (10, 10, 10 i 9).


22:29 Sljedeći par koji se predstavio drugim plesom na podiju su Pedro i Valentina. Oni su otplesali tango, koji ovome talentiranom Brazilcu dobro leži. Larisa je rekla da se toliko zabavlja i da je sretna što vidi toliko dobrog plesa. Poručila im je da su oni par koji zaslužuje biti u finalu. Franka je rekla Pedru da nikad nije bolje plesao nego večeras. Ciboci mu je rekao da su standardni plesovi njegova domena, a Pedro je otkrio da mu je djed plesao tango i da se nada da je ponosan na njega. Igor je kratko zaključio da su bili super. Rekao je da je bio na rubu svog sjedala i imao potrebu skakati i vriskati. Za svoj su nastup Pedro i Valentina ukupno dobili 39 bodova (10, 10, 10 i 9).


22:07 Sljedeći su na plesni podij izašli Filip i Paula, koji su otplesali cha cha cha na pjesmu 'Beggin’' talijanske grupe Måneskin. Nakon njihova nastupa, Larisa se spustila na podij i zagrlila Filipa te rekla da iako je ovo možda bio malo mračan ples, izveden je na njihov specifičan i kreativan način. Larisa je otkrila i da se Paula Jeričević udaje idući tjedan. Poručila joj je da bi mogla nastupiti u istom outfitu, samo u bijeloj boji. Franka im je rekla da su se dobro 'šepurili' po plesnom podiju i složila se s Igorom da je nedostajalo malo cha cha u koracima. Ciboci je rekao da mu je drago vidjeti da se Filip 'probudio' i komentirao da je ovo među boljim muškim cha cha cha ove sezone. Za svoj su nastup dobili ukupno 38 bodova (9, 10, 10 i 9).


21:55 Po drugi put večeras na pozornicu izlaze Sandi i Helena. Njih dvoje otplesali su lyrical na Billie Eilish. Franka je ostala bez riječi nakon njihova nastupa. Larisa je rekla da joj ovaj ples nije bio za 10 već za 20, te Sandija usporedila s profesionalnim plesačima. Ciboci je uputio čestitke mentorici za koreografiju te pohvalio njihov nastup. Igor je rekao da je Sandi večeras imao sve i da im je ples bio za pobjedu. Za svoj su nastup dobili ukupno 39 bodova (10, 10, 10 i 9).


21:40 Nakon prvog kruga plesova na vrhu ljestvice su Sandi i Helena. Vrijeme je za novi krug u kojima će kandidati ponovno pokušati dati sve od sebe i pokazati svoje plesno umijeće. Na pozornicu su ponovno prvi zakoračili Jelena i Marko, a kao drugi ples otplesali su bečki valcer. Ciboci se zapitao zašto Jeleni bolje leže submisivne uloge od onih dominantnih. igor je rekao da Jelena ima 'to nešto' i od početka do kraja odlično odradi svaki nastup. Franka joj je rekla da je voli vidjeti u vatrenom izdanju, ali joj je puno draže vidjeti ranjivu Jelenu koja izađe u standardnim plesovima. Također joj je poručila da je nadmašila samu sebe. Larisa joj je poručila da je snažna žena koju poštuje, te da snažne žene 'imaju sve strane'. Za svoj su nastup dobili ukupno 40 bodova (10, 10, 10 i 10).


21:20 Prvu rundu plesa zaokružili su Marko i Gabriela. Njima su sa savjetima došli pomoći svi članovi žirija, a Marko i Gabriela plesali su cha cha cha. Larisa je rekla da zaslužuju da publika glasa za njih jer je njihova cha cha bila 'bombončić'. Igor je pohvalio tehničku izvedbu, ali da im nedostaje još malo začina. Franka je pohvalila izvedbu i nazvala ga 'plesačkim štreberom'. Rekla je da je ponosna na Marka, dok je Ciboci komentirao da ga glumac podsjeća na Aladina te da mora pripaziti na položaj vrata. Za svoj su ples dobili ukupno 36 bodova (9, 10, 10 i 7).


21:10 Četvrti par koji je večeras nastupio na plesnom podiju su Pedro i Valentina, a njima je sa sugestijama pomogla pjevačica Franka. Pedro i Valentina otplesali su bečki valcer kao svoj 'ples iskupljenja', a glazbena podloga bila im je pjesma 'I'm With You' Avril Lavigne. Franka je komentirala da su fantastični i da od samog početka drže konstantu. Marko je komentirao da 'on nije Brazilac, već standardizirani Hrvat'. Igoru se svidjelo što su plesali moderni valcer, a Larisa je rekla da je imala osjećaj kao da ne plešu, već lete i da bi mogli 'odletjeti' u finale. Za svoj su nastup dobili ukupno 39 bodova (10, 10, 10 i 9).


20:49 Treći po redu nastupili su Filip i Paula. Njima se na probama pridružio Igor Barberić, koji im je svojim sugestijama pomogao pripremiti ples iskupljenja. Filip i Paula nakon odrađenih proba izašli su na pozornicu 'Plesa sa zvijezdama' i otplesali rumbu na pjesmu Željka Joksimovića 'Nije ljubav stvar'. Igor Barberić komentirao je da su bili točni i 'rumbastični.' Larisa je komentirala da najviše voli jednostavnost te je pohvalila njihovu koreografiju. Franka je pohvalila njihovu povezanost na plesnom podiju, a Marko Ciboci rekao je da je tehnički Filip bio puno korektniji, no savjetovao mu je da mora više voditi u plesu. "Stalno se prepuštaš njoj, ti si nekako mazan tip", rekao je Ciboci, a Filip mu je odgovorio da on misli da su 'pravi muškarci mazni'. Za svoj su nastup dobili ukupno 38 bodova (10, 10, 10 i 8).


20:38 Sljedeći na redu su Sandi i Helena sa svojim plesom iskupljenja. Njima se na probama pridružio Marko Ciboci, koji im je došao pomoći sa svojim (strogim) sugestijama. Sandi i Helena otplesali su jive. Marko Ciboci komentirao je da je Sandi uvijek imao dobru energiju koja nije bila kanalizirana, a ovog je puta bila ukalupljena i to se vidjelo. "Kolega Ciboci izvukao je jive-maksimum iz tebe", komentirala je Franka. Za svoj su nastup dobili ukupno 40 bodova (10, 10, 10 i 10).


20:21 Prvi na pozornicu stupili su Jelena i Marko, koji plešu paso doble. Njima se na probama pridružila Larisa Lipovac Navojec i pomogla im sugestijama. Jelena je na pozornicu izašla u svjetlucavom crnom trikou s crnim nastavkom u obliku suknje, a Marko u crnoj, sjajnoj košulji i crnim hlačama. Marko Ciboci komentirao je da su tehnički bili odlični, a Igor im je poručio da im se finale 'umiljato smiješi'. Za svoj su nastup od žirija dobili ukupno 38 bodova (9, 10, 10 i 9).


20:17 Polufinalna emisija započela je predstavljanjem petero polufinalista - Jelene i Marka, Sandija i Helene, Filipa i Paule, Pedra i Valentine te Marka i Gabriele. Voditeljica Maja Šuput zablistala je u crno-bijeloj haljini, dok je Igor Mešin markantan u tamnom odijelu. Voditelji su najavili 'plesove iskupljenja', ali i još jedne eliminacije. Žiri više nema pravo na imunitet pa večeras publika donosi finalnu odluku.


Još pet parova ostalo je u natjecanju showa 'Ples sa zvijezdama'. Polufinalisti, Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela i za jedanaestu emisiju pripremili su po dvije plesne izvedbe, dva različita plesna stila.

Žiri je ovaj tjedan dobio također poseban zadatak, a to je da ususret polufinalnoj emisiji pomogne kandidatima da budu još bolji, da iskoriste sve svoje potencijale i dođu na plesni podij spremniji no ikad. Marko Ciboci, Igor Barberić, Franka i Larisa Lipovac Navojec na probama polufinalista svojim su savjetima ukazali na sve ono što smatraju da zvijezde trebaju popraviti u svom 'plesu iskupljenja'. Plesovi iskupljenja su paso doble, jive, rumba, bečki valcer i cha cha cha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:28