PRIRODNA LJEPOTICA

Malo tko zna kako izgleda Vannina kći, a sada je pokazala lice bez šminke - zaredali se komplimenti: ‘Stvarno je vatra‘

Najfriškiji komplimenti na njezin račun nanizali su se na snimci na Instagram profilu jedne zagrebačke vizažistice

Jana Vrdoljak

 Sanja Agić/Instagram

Malo tko donedavno je uopće znao kako izgleda kći jednog od najljepših vokala domaće glazbene scene, Vanne. No 21-godišnja Jana javnost je očarala pojavom u majčinom spotu za pjesmu 'Puna memorija', a otad ne prestaju stizati komplimenti na račun njezina izgleda.

Studentica komunikologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu svoj prvi televizijski debi imala je uoči Vanninog svibanjskog koncerta u Areni Zagreb, kad je Vanna gostovala u emisiji 'Dalibor Petko Show'.

'Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor', rekla je tom prilikom Jana, što je raznježilo pjevačicu, no nakon gostovanja brojni su gledatelji komentirali koliko Jana sliči na svoju majku iz vremena kad je Vanna započinjala svoju glazbenu karijeru.

Najfriškiji komplimenti na njezin račun nanizali su se na snimci na Instagram profilu jedne zagrebačke vizažistice u kojoj je prvo objavljeno Janino nenašminkano lice.

'Neodoljiva si', 'Podsjećaš me na mladu Robin Wright', nizali su se komplimenti, a svoju kći komentirala je i Vanna.

'Nisam pristrana, stvarno je vatra', napisala je, a ubrzo joj je odgovorila i vizažistica. 'Naravno da nisi, predivna je i prije i poslije', poručila je.

Podsjetimo, Vanna osim kćeri ima i sina Luku (25), a sa suprugom, filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, u braku je od 1998. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:03