MLADI FINALIST

Lovro Juraga spreman je zasjati na Zlatnom Studiju: ‘Pripremam jedno od najljepših odijela koje sam vidio u životu‘

Mladi glumac nominiran je u kategoriji Novo lice u kazalištu i filmu za ulogu ‘Momka‘ u ‘Don Juanu‘ zagrebačkog HNK

Lovro Juraga

 Vanesa Pandzic/Cropix

Student zagrebačke Akademije dramske umjetnosti i sin glumca Slavka Jurage, 22-godišnji Lovro Juraga finalist je Zlatnog Studija u kategoriji Novo lice u kazalištu i filmu. Nominiran je za ulogu “Momka” u “Don Juanu” zagrebačkog HNK, a s obzirom na to da je ostao samo još jedan dan do dodjele ove najveće domaće medijske nagrade, pitali smo ga kako teku pripreme.

- Više se nekako mentalno pripremam, kako će biti ako dobijem nagradu, kako će biti ako ne dobijem. Jako velika čast mi je što sam uopće nominiran među pet novih lica u Hrvatskoj tako da je ovaj ulazak u finale od velikog značaja, kaže Lovro i dodaje da će biti presretan ako osvoji nagradu, ali i ako se to ne dogodi, i dalje će se nastaviti baviti svojim obavezama na Akademiji i drugim projektima.

Ističe koliko je uzbuđen zbog nominacije, posebno jer ima tek 22 godine te zato što je “Don Juan” ustvari njegov prvi veliki profesionalni projekt.

image

Lovro Juraga

Vanesa Pandzic/Cropix

- Ne mogu biti više zahvalan nego što jesam. Najviše sam zahvalan ljudima koji su bili na audiciji u HNK-u i koji su mi uopće dali priliku da ovo radim. Redatelj Dejan Projkovski, Mirna Rustemović, Lovro Buva koji su bili na audiciji i procjenjivali nas dečke tko je za to, a tko nije. Izabrano nas je osmero i bilo tko je mogao biti izabran za ovu nagradu, ali ja sam iskočio kao netko koga je žiri prepoznao. Sve to posvećujem svima njima zato što je bilo tko mogao biti na mom mjestu, a svi smo napravili zajedno te “Momke” i “Djevojke”, kaže Lovro kojeg smo pitali i o njegovom odijelu brenda Perrin koje je odlučio odjenuti za svečanu dodjelu.

- Mogu reći da mi je to jedno od najljepših odijela koje sam vidio u svom životu. Toma Medvešek, Jakov Zovko i ja smo imali priliku fotografirati se prije tri godine za njihovu kolekciju i kada sam saznao da sam u finalu Zlatnog Studija, krenuo sam razmišljati o tome što bih trebao odjenuti i odmah mi je prošlo kroz glavu zašto se ne javiti njima. U njih imam povjerenja, Mario je genijalan. Ja sam htio da to bude posebno, svečano odijelo, da ipak malo zasjamo na Zlatnom Studiju, smije se Lovro.

image

Lovro Juraga

Vanesa Pandzic/Cropix

Brend Perrin na tržištu postoji od 2015. te nudi najnovije trendove u muškoj modi, kaže nam vlasnik brenda Mario Perin.

- Odijela u "žarkim" bojama su nadolazeća za proljeće, naročito popularna među mlađom populacijom, dok su "mirniji" tonovi boja rezervirani za klasičnije klijente. U šali bi rekli da su naši mladenci najslavnija lica koja smo odijevali (barem na jedan dan), dok su naše povjerenje stekla mnoga lica iz sportskog, estradnog i političkog svijeta, dodaje Perin koji se osvrnuo i na suradnju s mladim finalistom Zlatnog Studija.

- Lovru smo upoznali nekoliko godina prije. Radeći s njim, lako je primijetiti njegovu talentiranost i marljivost. Iznimno nam je drago što je odabrao nas, kao podršku na svom zvjezdanom putu, zaključuje Perin.

image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:10