VIDEO NA INSTAGRAMU

Livaja nema vozačku pa ga u Porscheu na posao vozi njegova Iris: ‘Ma nemam ja volje za to...‘

Nogometaševa supruga je na Instagramu objavila fotografiju iz automobila

Iris i Marko Livaja

 Livio Andrijic/Cropix/

Iris Livaja objavila je na svome Instagramu video kako u Porscheu vozi do Poljuda. Nije u kadru, ali lako je zaključiti da video snima njezin dragi, Hajdukova zvijezda Marko Livaja, piše Slobodna Dalmacija. Ugodna vožnja uz zvukove pjesme "Felicita" (Al Bano & Romina Power).

- Ma nemam ja volje za to, još kad sam bio mulac nije me nikako privlačilo sjesti za volan. Nisam ni vozački polagao. I uvijek bi me netko vozio..., kazao je Livaja u razgovoru za Slobodnu početkom prošle godine i dodao:

- Kako se snalazim? Imam dosta prijatelja, a i supruga Iris mi je na usluzi. Na primjer, u Ateni mi je AEK dao posebnog vozača... Ne, nemam u Hajduku vozača, ali prijatelji uskaču... Mislim da ću i to morati uskoro riješiti, ne mogu se stalno izvlačiti. Djeca će narasti, kćer će u vrtić pa moram onda i ja početi voziti da budem na usluzi, a ne da mi sve bude na supruzi...

No, Iris, eto, i dalje vozi.

image

Iris vozi Livaju na posao

Screenshot/

Nije Livaja jedini, vrhunskim je sportašima uz silne obveze teško pronaći vremena da se u kontinuitetu posvete vožnji. Dugo je zbog toga bez vozačke bio i vrhunski splitski tenisač Mate Pavić.

- Nisam još položio, nikako da uhvatim vremena, haha, zaključio je Mate 2019., kada je imao 26 godina.

No, uspio je kasnije.

Osim Livaje, brojne zvijezde svjetskog nogometa su bez vozačke dozvole, iz različitih razloga. Jedan od njih je Brazilac Richarlison koji je krajem prošle godine na ispitu imao 36 od 56 mogućih bodova i nije uspio proći.

- Problem mi stvara engleski jezik - požalio se Brazilac.

Poseban je i slučaj Francuza Kyliana Mbappea koji ima nevjerojatan vozni park, ali ne i dozvolu da vozi svoje limene ljubimce. U garaži su mu Ferrari 458, Audi R8, Mercedes i Range Rover, kao i tri Volkswagena, od Tiguana do Touarega. No, "drugi im raspliće kosu"....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:24