TREND JE TREND

LIJEPA INES NAJVATRENIJA JE BRATOVA NAVIJAČICA Sestra našeg reprezentativca oduševljava na Instagramu, zna objaviti i koju 'sramotnu' obiteljsku fotku

 
 Instagram

Iako svi imamo stilske faze kojih se kasnije sramimo, frizure su ono s čime je griješiti - najteže. One se pamte, o "promašajima" u frizera priča se godinama, ali to isto ne znači da ih se ne prisjećamo s nježnošću, piše Slobodna Dalmacija.

Kako su naši nogometni reprezentativci trenutno u svakome pogledu pod povećalom javnosti, i njihov je privatni život isplivao u medijima. Komentiraju se objave na društvenim mrežama, ljubavne veze i obitelj, ali isto tako i - grijesi iz prošlosti. Pod tim mislimo na raznorazne stilove koje su nosili, a na Instagram profilu prelijepe Ines Kramarić, sestre 'vatrenog' Andreja Kramarića, naišli smo na pravi dragulj.

Jedna od prvih fotki koje je zanosna Ines objavila zajednički je "selfie" s bratom od prije nekoliko godina. Na njoj poziraju zagrljeni, a u oko je pratiteljicama upala, naravno, Andrejeva frizura. Busen kose oko lica našeg prezgodnog reprezentativca nasmijao je neke obožavateljice, ali trend je trend...

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

Tako se nosilo, nosit će se možda i opet, a dotad možemo uživati u mnogo reprezentativnijoj frizuri lijepoga Andreja, kakvu je i pokazao na ovom prvenstvu. Još uz svesrdnu podršku starije sestre Ines, koja je jedna od njegovih najjačih podržavateljica, vjerujemo da joj oprosti i poneku "sramotnu" fotku, piše Slobodna.

Osim s bratom i putovanjima na svom Instagramu Ines se povremeno pohvali i svojim voljenim kućnim ljubimcem, afričkim tvorom.

#matchday #wordcup2018 #croatia #ak9

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

@laritastudio #makeup

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:29