PAULA JERIČEVIĆ

Lijepa i talentirana Paula udaje se idući tjedan, poznat je i datum vjenčanja: ‘Filip će biti pozvan‘

‘Bi li ti bilo lakše da večeras ispadneš pa da se u miru posvetiš vjenčanju?‘ - pitala ju je voditeljica Maja Šuput

Paula Jeričević i Filip Vidović

 Instagram/

Filip Vidović i Paula Jeričević iz tjedna u tjedan oduševljavaju gledatelje plesnog showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama' svojim nastupima, a ovog su puta u polufinalnoj emisiji otplesali rumbu i cha cha cha. Nakon njihova nastupa, Larisa se spustila na podij i zagrlila Filipa te rekla da iako je ovo možda bio malo mračan ples, izveden je na njihov specifičan i kreativan način. Larisa je otkrila i da se Paula Jeričević udaje idući tjedan. Poručila joj je da bi mogla nastupiti u istom outfitu, samo u bijeloj boji.

"Bi li ti bilo lakše da večeras ispadneš pa da se u miru posvetiš vjenčanju?", upitala je voditeljica Maja Šuput simpatičnu mentoricu. "Ne, ja volim stres", odgovorila je Paula smijući se, te otkrila da je njezin plesni partner Filip također pozvan na vjenčanje.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale 'Plesa sa zvijezdama' dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu", rekla je u nedavnom intervjuu za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 18:58