TANKI ŽIVCI

Lidija Bačić u emisiji ‘poludjela‘ na pitanje o estetskim zahvatima pa ‘oplela‘ po Severini: ‘Biste li nju ovo pitali?‘

‘Glupo ti je pitanje, preskoči ga. Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali‘, pobjesnila je Lile

Lidija Bačić

 Happy FM

Lidija Bačić je tijekom gostovanja u Special Happy Showu, na koje je došla sa psićem Bačijem, progovorila o raznoraznim temama, piše Slobodna Dalmacija. Lijepa pjevačica u intervjuu se dotakla majčinstva, izazovnih outfita, publike i pjevanju u crkvi.

Ipak, jedna se tema 37-godišnjoj Splićanki i nije baš svidjela. Kada je voditelj emisije sugerirao da pjevačica izgleda znatno drugačije nego što je izgledala u početcima karijere, Bačić je zauzela ozbiljniji stav nego što ga je imala u prethodnim minutama snimanja. S obzirom na to da je Bačić u intervjuu rekla da je među ljudima u showbizu "briga o izgledu", odnosno estetski zahvati nešto što se podrazumijeva, voditelja je zanimalo planira li Lidija u budućnosti neki zahvat.

Ovo pitanje Lidiju je, malo je reći, izbacilo iz takta.

- Glupo ti je pitanje, molim te preskoči ga. Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali. Sve ste ih to pitali?, započela je Lidija vodeći se onom "napad je najbolja obrana" pa je i "oplela" po - ni krivoj, ni dužnoj Severini.

- Da vam dođe, recimo Severina, bi li nju pitali o porn**u?, pitala je Lidija i dodala da želi preskočiti pitanje.

Lidijina izjava nije impresionirala korisnike društvenih mreža, a mnoge je zasmetala i činjenica da je prozvala Severinu kako bi zaštitila sebe.

- Ako napraviš neki estetski zahvat na sebi, zašto je problem otvoreno pričati o tome? Nije da drugi ne vide.

- Zašto je došla ako ne želi odgovarati na pitanja?

- Istina boli. Proziva Severinu, a nema ni trunku stida. Gola je stalno i moral joj je jako upitan.

- Lidija Bačić je javna osoba i kao takva mora trpjeti zadiranja u intimu. Ako joj nije do toga, nek radi u Konzumu, samo su neki komentari razočaranih pratitelja na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:33