PONOVNO PROVOKATIVNA

Lidija Bačić skinula se u donje rublje, sjela u kadu i uzela laptop u krilo: ‘Guglajte me...‘

Čini se da njezin sadržaj korisnici Instagrama vole jer tamo broji čak 490.000 pratitelja

Lidija Bačić
 

 Instagram/Lidija Bačić

Naša domaća pjevačica ponovno je provokativno pozirala za svoj Instagram profil i rekla pratiteljima da ju potraže na Googleu.

Naime, Lidija Bačić uslikala se u kadi u donjem rublju i štiklama dok je u krilu držala laptop. Nije napravila kupku pa njezin dekolte i tijelo jasno dolaze do izražaja u crnom grudnjaku i gaćicama. Također se vidi i njezina tetovaža na ramenu koju inače prekriva njezina duga kosa.

Pažnju privlače i duge noge kao i sive cipele na visoku petu. Istu je fotografiju objavila i na svoj Instagram storyju gdje je napisala ono što i u opisu objave - "Google me...", odnosno "guglajte me".

"Uvijek te googlam. Volim te", napisao je jedan obožavatelj. "Te predivne noge", "Lutko moja", "Provesti s tobom jedan dan u kadi, bio bi to savršen, divan dan" i "Najzgodnija na Balkanu" - samo su neki od komentara.

Objava ima blizu 8.000 lajkova te 200 komentara. Ovo nije prvi put da Bačić na društvenim mrežama privlači pozornost svojim objavama. Naime, osim najava za koncert, česno zna pozirati u bikiniju. Čini se da njezin sadržaj korisnici Instagrama vole jer tamo broji čak 490.000 pratitelja, dok ona prati skromnih 170.

Vidi se da pjevačica ulaže u svoje društvene mreže jer je većinom riječ o profesionalnim fotografijama. Za sada ima preko 4.700 objava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:48