GLAZBENI ‘SUKOB‘

Let 3 puna je dva tjedna bio najslušaniji kod nas, a sada je jedna turbofolk zvijezda srušila ‘Mamu ŠČ‘

Nova pjesma srpske pjevačice Teodore koju je radila s popularnim suradnicima trenutno je na prvom mjestu hrvatskog trendinga

Teodora Džehverović u spotu nove pjesme ”Polumesec”

 Screenshot YouTube

Let 3 svojim nastupom, energijom i porukom u pjesmi „Mama ŠČ” pokrenuo je cijelu Hrvatsku i oduševio Europu. Od finala Eurosonga prošlo je gotovo dva tjedna, a cijelo to vrijeme nastup Letovaca stoji na prvom mjestu hrvatskog trendinga. Ipak, trenutno su se spustili na drugo mjesto, a tron hrvatskog trendinga zauzela je srpska pjevačica Teodora Džehverović sa svojom novom pjesmom „Polumesec” koja je u jednom danu skupila čak 1,3 milijuna pregleda.

Glazbu i tekst za Teodorin novi hit radio je srpski reper i pjevač Rasta, a prateće vokale pjesme Rasta je otpjevao sa Sanjom Vučić, bivšom članicom ženske grupe Hurricane koja je 2021. godine također sudjelovala na Eurosongu s pjesmom „Loco, loco”, s kojom su Hurricane završile na 15. mjestu.

Teodora trenutno radi s uspješnim suradnicima, ali svoje javno pojavljivanje započela je u reality emisiji „Zadruga”, nakon koje se počela baviti pjevanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:30