STVARNA LANA

Lana Jurčević otkrila kako je izgledala prije, a kako poslije nastupa: ‘Ovo je realnost‘

Pjevačica je objavila fotografije i videe koji prikazuju realnost prije i poslije nastupa, a pratiteljice suosjećale s njom

Lana Jurčević

 /Instagram/ Lana Jurčević

Pjevačica Lana Jurčević (38) na svom Instagram profilu često se trudi biti stvarna, bez filtera i prikazati pratiteljima i ljepšu i „ružniju” stranu života.

Pjevačica je objavila niz fotografija i videa na Instagramu koji prikazuju prije i poslije njezinog nastupa.

Pjevačica je imala nastup u Kostrivnici za koji je odjenula bijelu rupičastu haljinu s velikim dekolteom te pripadajuće bijele štikle s puno remenčića. Kosa joj je bila puna volumena, a kombinaciju je nadopunila zlatnim nakitom. Nasmiješena je i vesela na fotografijama prije nastupa, a potom slijede dva zadnja videa u kojima je realnost nakon nastupa.

Na prvom videu je Lana s prijateljicom koja je pridržava da joj pomogne u hodu, a pjevačica se savila od boli držeći se za leđa. Drugi video prikazuje Lanina stopala na koja su se urezali remenčići štikli i koja izgledaju natečeno i bolno.

„P.S. Ok, malo smo karikirali... ali noge su mi otpale. Mogu u šlapama nastupat nekad?”, objasnila je Lana videe.

Ipak, Lana očito ne žali.

„Ja u krevet volim ić strgana, a volim i da vi zaspete ko bebe jer onda znam da je to bilo TO”, uz smajliće malih beba napisala je u opisu objave.

Obožavateljice su potpuno suosjećale s Lanom pišući kako je tako i njima nakon noćnog izlaska u štiklama.

„Ti si kraljica i goriš! Žena sa stavom, karakterom, izgledom i glasom...” hvalili su pratitelji Lanu, oduševljeni njome i nakon što su vidjeli realnost nakon nastupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:48