ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Kruže glasine da bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi: U vezi je s agenticom za nekretnine?

Sanda je negirala da je u ljubavnoj vezi s Charlesom, ali izvori tvrde kako među njima ima nešto više od prijateljstva

Charles Pearce i Sanda Marušić

 Vedran Peteh/Cropix; Instagram/sanda.marusic.3/

Kruže glasine po Zagrebu kako bivši suprug influencerice Elle Dvornik (32) ponovno ljubi nakon njihovog razvoda, piše Večernji list.

Naime, saznali su od izvora bliskog parku kako je već neko vrijeme Charles Pearce s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, tvrtka je registrirana u Balama, gdje poduzetnica i živi. Godinama je živjela u Zagrebu, pa se preselila u Istru. Sanda se s Charlesom međusobno prati na društvenim mrežama, a on njoj skoro sve objave lajka.

Večernji je kontaktirao Sandru Marušić, koja je odgovorila da ne može dugo razgovarati jer je u Švedskoj.

„On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom”, rekla je kroz smijeh, ali izvor blizak njihovoj redakciji tvrdi da se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

Jučer su Charles i Ella stigli na Općinski sud u pratnji svojih odvjetnika jer su imali zakazano ročište.

Podsjećamo, Ella je nedavno potvrdila da je došao kraj njezinu braku s 14 godina starijim Charlesom. Živjeli su u Istri u Balama s dvije kćeri Balie Dee (6) i Lumi Wren (3). Par se upoznao 2014. godine u Londonu kada je Ella imala 22 godine. Vjenčali su se na Valentinovo u Las Vegasu nakon pet godina veze i tri godine zaruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:49