ATOMSKE OBLINE

Knoll uživo iz Miamija u najoskudnijem mogućem bikiniju: Uvija se na cajke, fanovi je zasipaju patlidžanima

Odsad ću vam se dvaput tjedno obraćati uživo jer ste rekli da me volite slušati kako govorim, objasnila je Ivana Knoll

Knoll Doll pleše

 Instagram/Knoll Doll

Novi dan, novi show na Instagramu Ivane Knoll. Ovaj put, red vrućih fotki, red engleskog, pa red plesa na narodnjačke hitove, a sve to, a kako drugačije, nego u crnom bikiniju, najoskudnijem mogućem.

A s obzirom na to da je bikini ionako ime dobio po otoku na kojem su 1945. testirane atomske bombe, to je u Miamiju, gdje se Ivana trenutno i nalazi, sigurno najprikladnija odjeća za njene atomske obline.

image

Knoll Doll pleše

Instagram/Knoll Doll

Knoll se prvo obratila svojim fanovima, kojih je dosad skupila preko 3,5 milijuna i to na engleskom oko kojeg su je dosad zafrkavali zbog specifičnog izgovora. Imala je za najaviti novu stvar.

- Ja znam da volite kad vam se obraćam na engleskom, posebno zbog mojih grešaka donijela sam odluku. Početak je veljače pa ionako moram donijeti neku novu odluku, a to je da ću odsad za vas odrađivati dva live obraćanja svaki tjedan, a kako sam još u Miamiju, a sutra idem u Los Angeles, htjela sam da prvo bude odavdje, objasnila je.

image

Knoll Doll pleše

Instagram/Knoll Doll

Nakon toga je i senzualno zaplesala na folk hit ‘Lepi moj‘ Slađe Allegro i Samo Boba, a pod fotografiju je tražila fanove da je opišu samo jednim emojijem.

Kako se nedavno vratila iz Katara gdje je bila apsolutni hit i gdje je poduplala broj svojih IG fanova među komentarima je bilo puno onih na arapskom, a među emojijima su najčešće bili patlidžani i breskve (preneseno značenje je svima jasno) te emoji vatre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:09