ZALJUBLJENI PAR

Kaja Vidmar podijelila preslatke fotografije s Vrsaljkom i kćeri, ne skriva koliko je ponosna: ‘Prekrasna obitelj‘

Šime se u Madridu pojavio u društvu partnerice, slovenske manekenke Kaje Vidmar i njihove kćerkice Viktorije

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko

 Instagram/kaja Vidmar/

Nakon što je prije 10-ak dana službeno okončao igračku karijeru zbog konstantnih ozljeda, hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko pojavio se kao poseban gost na Wandi Metropolitano. Njegov bivši klub Atletico Madrid odlučio mu se zahvaliti i odati priznanje za sve što je napravio kao ‘Cholov ratnik‘.

Šime se u Madridu pojavio u društvu partnerice, slovenske manekenke Kaje Vidmar i njihove kćerkice Viktorije.

"Uvijek ćeš biti jedan od nas, dobrodošao kući", stoji u objavi Atletico Madrida na Twitteru, čiji je Šime bio član od 2016. do ljeta 2022.

Fotografijama svog partnera pohvalila se i slovenska manekenka na svom Instagram profilu. Objavila je tri fotografije - na jednoj je Šime koji nosi malenu Viktoriju, na drugoj svi zajedno ponosno poziraju, a na trećoj zaljubljeni roditelji poziraju u automobilu.

"Preslatki ste", "Predivno", "Prekrasna obitelj" - glasili su samo neki od brojnih komentara na objavu.

Podsjetimo, Vrsaljko je bio u braku sa suprugom Mateom, a šuškanja o razvodu počela su kada je u javnosti viđen bez vjenčanog prstena. S Mateom je bio od srednje škole, a početkom lipnja 2018. dobili su sina Bruna. Kaja i Šime dugo su skrivali svoju vezu od javnosti, a potvrdili su je javno tek nakon rođenja kćeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:34