ŠALA NA SVOJ RAČUN

Jacques Houdek 40. rođendan proslavio raskošnom gozbom: ‘Dobro, jedan ćevapčić smijem...‘

Neki od pratitelja su ga pitali mogu li mu se pridružiti, a Nina Badrić je komentirala: ‘I sve to samo za tebe‘...
Jacques Houdek
 Instagram

U krugu obitelji i u veselom raspoloženju naš istaknuti glazbenik Jacques Houdek proslavio je okrugli 40. rođendan i pritom se pohvalio originalnom čestitkom, ali i suncokretima koje su mu njegovi najmiliji poklonili.

No, fotografija koja je mnoge nasmijala bila je one prebogate trpeze pred kojom je slavljenik sjedio sam. Pored slike punog stola hrane Jacques Houdek, koji se i inače zna našaliti na račun svog viška kilograma, u svom je stilu komentirao: "Dobro, jedan ćevapčić smijem".

image
Instagram

Neki od pratitelja su ga pitali mogu li mu se pridružiti, a Nina Badrić je komentirala: "I sve to samo za tebe", a Jacques joj je odgovorio: "Daaaaa".

image
Jacques Houdek s obitelji
Instagram

Kako bilo, u kući Houdekovih se itekako slavilo, no važnije od svega za glazbenika je bilo što su se njegova djeca, kći Sofija (15) i sin David (7), uz pomoć mame Brigite, posebno potrudili oko čestitke koja sadrži pjevačeve omiljene čokoladice i pritom dodali i njegovo najdraže cvijeće.

image
Rođendanska čestitka
Instagram

"Kreativno - slatka čestitka i najdraži suncokreti za 40. rođendan od mojih najmilijih! Sretan sam čovjek", ponosno je poručio Houdek, koji je u braku s Brigitom od 2006. godine, sa širokim osmijehom na licu.

Točno upola od navršenih 40 godina traje i Jacquesova uspješna glazbena karijera koju je započeo kao prateći vokal na albumima grupe Colonia. Prije četiri godine ostvario je svoj veliki san o pobjedi na Dori i nastupu na Eurosongu, gdje je Hrvatsku predstavljao pjesmom "My Friend".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 13:50