NE VIDIMO IH ČESTO

Ivana Mišerić objavila rijetku fotku sa svojim Draženom, kojeg je dugo skrivala od javnosti: Imaju razloga za veselje!

Dugogodišnji par, Ivana Mišerić i Dražen Kovačević, upoznao se preko prijatelja i odmah su znali da je to to...

Ivana Mišerić i Dražen Kovačević

 Biljana Blivajs/Cropix

Radijska voditeljica Ivana Mišerić podijelila je na svom Instagramu razlog svog veselja i zahvalnosti pa raznježila pratitelje. U emotivnoj je objavi, pozirajući uz partnera Dražena Kovačevića, čestitala svom ljubimcu Fridi 13. rođendan.

"Koliko to biće može dati ljubavi, sreće i svjetla ne mogu se načuditi. Spasila me bezbroj puta. Jaka je, borbena i željna života. Ne znam koliko još vremena imamo, zato je ‘dišem’ jače nego ikada. Svaki novi dan nam je poklon, idemo dalje… dan po dan, do novog rođendana. Moj mravojed. Žena Buca. Brunhilda. Feđa. Sunce moje", napisala je radijska voditeljica.

Inače, Ivana je u vezi s Draženom već četiri godine, a svoju intimu ne dijele previše na društvenim mrežama. Par se, kako pišu mediji, upoznao preko prijatelja i odmah znao da je to to.

"Odmah smo se prepoznali i znali da moramo nastaviti životni put zajedno, naprosto smo to osjetili. Dvokorak je naša formula uspjeha od prvog dana, vraški smo dobar tim", kazala je ranije voditeljica koja je svog partnera prvi put pokazala tek krajem 2022., iako je u ljeto 2021. u jednom intervjuu otkrila da je u njezin život ušao novi muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 12:04