OBITELJ S ESTRADE

Hana Huljić progovorila o majčinstvu: ‘Uživam u svakom trenutku s Albom, znam da će brzo narasti‘

U podrumima Dioklecijanove palače su posjetitelji mogli pogledati izložbu Peđe Aarona Bučića

Hana Huljić i Petar Grašo

 Ante Cizmic/Cropix

Neobična izložba Peđe Aarona Bučića u podrumima Dioklecijanove palače okupila je brojne poznate Hrvate, a jedan od uzvanika bio je i Tonči Huljić, koji je izrazio svoje mišljenje o obitelji Grašo-Huljić, ali i glavnoj temi izložbe - ljubavi.

image

Hana Huljić Grašo i Tonči Huljić

Livio Andrijic/Cropix/Cropix

- Ljubavi ili ima ili nema. Ili se rodiš s nekom empatijom u sebi ili se ne rodiš - izjavio je Tonči, koji je za InMagazin priznao da je malo "umoran od filozofiranja o ljubavi". Isto tako, najavio je i zajedničku pjesmu sa sveprisutnim Baby Lasagnom, koja izlazi 23. lipnja.

image

Tonči Huljić

Josko Supic /Cropix

Uz Tončija se pojavila i njegova kći te supruga pjevača Petra Graše, Hana Huljić, koja je istaknula kako joj je najveća ljubav malena kći Alba.

image

Hana Huljić

Josko Supic /Cropix

- Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život - ispričala je Hana kojoj oko djeteta pomažu dvije bake, no naglašava kako je temelj njihove obitelji ipak ljubav između Petra i nje.

image

Hana Huljić i Petar Grašo

Bozo Vukicevic/Cropix/

- To da dijete odrasta u ljubavi, što danas, nažalost, nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh - objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:02