PRIVATNI DETALJI

Grše progovorio o supruzi i otkrio da je ljubomoran i temperamentan: ‘Nije me teško zapaliti. Znam šutjeti po 72 sata‘

Iskreno je progovorio popularni reper o supruzi, braku, sinu, ali i svom karakteru...

Grše

 Josko Supic/Cropix

Glazbenik Grše progovorio je o svojoj supruzi i braku za IN magazin pa otkrio da je on taj koji je ljubomoran, a ne njegova Rafaela, s kojom je u braku dvije godine, unatoč brojnim obožavateljicama koje vole popularnog repera.

"Iskreno, mi nemamo s tim problema. Ali kako se kaže, u vezi je uvijek netko ljubomoran, sreća Božja, u našoj vezi ona nije ta. Ja sam taj malo ljubomorniji, ali tu je povjerenje na prvome mjestu i od kad smo krenuli skupa to smo jedno drugome rekli - da moramo imati povjerenje jer to je temelj svake veze", rekao je Grše.

image

Grše

Tomislav Kristo/Cropix
image

Grše

Josko Supic/Cropix

Rafaela i Grše imaju sina Frana kojem su u potpunosti posvećeni pa o drugom djetetu za sada ne razmišljaju. "Sve u svoje vrijeme, ne žurimo nigdje, sad smo posvećeni malcu, uživamo s njim. Stvarno želimo posvetiti maksimalno vremena njemu koliko možemo, a drugo dijete nam nije još u planu, sve u svoje vrijeme kad bude", objasnio je triljski reper.

Inače, glazbenik je priznao da je vrlo temperamentan i da ga nije teško naljutiti, ali zato ima svoje pravilo koje mu pomaže da posloži emocije i razbistri misli. "Ja sam dosta temperamentan inače, osjećajan i emotivan tako da me nije teško zapaliti. Ali, imam pravilo 72 sata šutnje i onda 72 sata šutim, riješim to sam sa sobom tako da ne želim ništa vruć javno iznositi. Par puta mi se to dogodilo i opekao sam se baš kako treba", otkrio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 12:02