RUŠE SE REKORDI

Gibonni rasprodao dvije Arene Zagreb, u prodaju puštene dodatne ulaznice za oba koncerta!

Dodatne ulaznice za Gibonnijeve koncerte u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka mogu se nabaviti u sustavu Entrio od 3. veljače u 12 sati

Gibonni

 Marko Mrkonjic/Cropix/Cropix

Gibonni je krajem prošle godine najavio veliku proslavu 35 godina karijere u Areni Zagreb, a zatim je u rekordnom roku rasprodao čak dva datuma jedne od najvećih dvorana u Hrvatskoj! Organizatori su sada zbog velikog interesa u prodaju pustili dodatan kontingent ulaznica za oba koncerta, za nekoliko sektora. Svi zainteresirani tako mogu nabaviti ulaznice s ograničenim pogledom za gornju i donju tribinu Arene Zagreb te manju količinu ulaznica za parter.

Gibonni je za oba koncerta najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja. A među pjesmama će zasigurno biti i prije mjesec dana objavljen je i Gibonnijev novi singl "Pijesak nošen vjetrom".

Četvrti singl s EP-a "U po‘ ure" brzo je osvojio top liste diljem Hrvatske, a objavljen je i prateći video spot u režiji Matka Petrića. Na singlu se nastavlja Gibonnijeva suradnja s velikim gitaristom Vlatkom Stefanovskim, basistom Pinom Paladinom i bubnjarom Manuom Katcheom. Tu je i violina Marka Ramljaka kao i zvuk masinqua, iza kojeg ponovno stoji Haddis Alemayehu Haddinqo.

Dodatne ulaznice za Gibonnijeve koncerte u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka mogu se nabaviti u sustavu Entrio od 3. veljače u 12 sati.

image

Gibonni je rasprodao dva koncerta u Areni

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:22