NOVI SHOW

Frano Ridjan vodit će ‘Tko to tamo pjeva‘: ‘Ovakvo nešto još nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima...‘

‘Počašćen sam što imam priliku biti domaćin ovakvom spektaklu‘, izjavio je Frano Ridjan

Frano Ridjan

 Luka Dubroja/

Show ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘, koji je zaludio gledatelje diljem svijeta, uskoro stiže na Novu TV, a voditeljska palica pripala je jednom od najrespektabilnijih i najomiljenijih domaćih TV voditelja – Frani Ridjanu.

"Radujem se što sam dio ove iznimno popularne emisije, show ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ donosi nešto što još nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima, a sasvim sigurno obećava najbolju moguću zabavu i nezaboravne trenutke. Počašćen sam što imam priliku biti domaćin ovakvom spektaklu!", izjavio je Frano Ridjan.

image

Frano Ridjan

Luka Dubroja/

‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ gledatelje će provesti kroz nevjerojatnu avanturu gdje će natjecatelji skrivene vokalne talente, ali i antitalente testirati i prepoznavati u brojnim uzbudljivim izazovima.

Novi show Nove TV ne samo da će otkriti nove glazbene talente, već će i oživjeti emocije kroz širok spektar glazbenih žanrova i pjesama. Od balada do plesnih hitova, od klasičnih evergreena do modernih hitova, svaka će epizoda biti glazbena poslastica za gledatelje svih generacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:40