ODMOR

FOTO: PRVI PUT SE SKINULA U BADIĆ NAKON POROĐAJA I OSTAVILA OBOŽAVATELJE BEZ DAHA Ella s obitelji uživa na Jamajci i još uvijek zna naglasiti seksepil

 
 Instagram

Ella Dvornik nastavila je sa svojim ‘uobičajenim poslom’, putovanjem, i sa šestomjesečnom kćerkicom Balie Dee i partnerom Charlesom Pearceom uputila se u prekooceansku Jamajku.

Naravno, o svojim avanturama neprestano izvještava obožavatelje na Instagramu i Facebooku, a njezina nova fotografija je u manje od 12 sati prikupila više od 20 tisuća lajkova.

Razlog tome vjerojatno dobrim dijelom leži u činjenici što je to ujedno i prva njezina fotografija u bikiniju nakon poroda. Ella je već pokazala u uskim komadima da se nevjerojatno brzo približila staroj težini, no u ovom izdanju izgleda posebno seksi.

Slikana je s leđa kraj vodopada Reach Falls, a donji dio je otkrio njezinu popunjeniju stražnjicu koja sad djeluje još više seksi. ‘Predivna si, fotka za 10’ i ‘Mama, odlično izgledaš, bravo’ samo su neki od komentara.

Ella i Charles već su skupa boravili na Jamajci, a na ponovni odlazak i svoje prvo daleko obiteljsko putovanje otisnuli su se nakon što je Balie Dee navršila šest mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:35