LJUBAV U HERCEGOVINI

FOTO Mamić se ženi treći put? Otkiveno tko je nova ljubav najpoznatijeg hrvatskog bjegunca

Marina Mamić navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere, iako su, pričaju mještani, redovito zajedno odlazili na misu

Zdravko Mamić

 Paun Paunovic/Cropix/Cropix

Zdravko Mamić treći će put izreći sudbonosno ‘da‘! Sve se zahuktalo na posljednoj konferenciji za medije održanoj u Mostaru kada je na rubu suza urlao. Isprozivao je trenera i sportskog direktora Antu Čačića te istaknuo da nije dostojan tih uloga s obzirom na to da je osoba u osmom desetljeću života te da nema potrebnu energiju i želju za radom.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", odgovorio mu je Čačić i tako privukao pozornost javnosti na ono o čemu se već dugo šuška. Čini se da je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak mlađu ‘srodnu dušu‘, a uskoro bi mogli stati i pred oltar.

image

Zdravko Mamić

Paun Paunovic/Cropix/Cropix

Kako saznaje Story, riječ je o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život.

image

Jelena P.

Instagram/beautybyzeljana

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija. Jelenu i Marinu moglo se vidjeti na zajedničkim kavicama.

No, ova šuškanja potaknuo je Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Više su puta viđeni zajedno u noćnom klubu Taboo u Mostaru te u separeu izmjenjivali nježnosti, piše Story.

Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom, no ona još uvijek živi u stanu u Međugorju. Marina Mamić povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere s duplo mlađom Hercegovkom. Iako su, pričaju mještani, redovito zajedno odlazili na misu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 01:20