OPORAVLJA SE

Ferlin se vraća s nogom u zavoju: ‘Battifiaca nudi da me maže, ali strah me što bi mi on namazao‘

Dane, veli, provodi poput kanarinca u kavezu; premješta se s kauča na fotelju i non stop pjeva

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

 Ivana Nobilo/Cropix

Robert Ferlin, koji je nakon posljednje epizode HTV-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' skupa sa svojim mentorom Marijem Lipovšekom Battifiacom završio na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju, vraća se u igru! Nikakva ruptura mišića, kaže, neće ga spriječiti na putu da postane popularni pjevač poput Severine ili Nine.

- Kako bi nogometaši rekli, zbog tog bih cilja igrao i pod injekcijama - govori Ferlin kojem je posljednjih dana kretanje ograničeno zbog ozljede. Dane, veli, provodi poput kanarinca u kavezu; premješta se s kauča na fotelju i non stop pjeva, jer želi u subotu ponovo zadiviti žiri i publiku na HTV-u.

Ferlinove muke krenule su, podsjetimo, prošle subote, na generalnoj probi showa kada je odjednom osjetio jaku bol u lijevoj nozi. Isprva je mislio da je grč, no kako bol nije prolazila, na Prisavlje je došla Hitna pomoć čiji su ga liječnici željeli odmah hospitalizirati. Ferlin je to odbio, no kako se bol pojačavala iz sata u sat, a noga mu je pritom i natekla, po završetku showa (u kojem je s Battifiacom uz ovacije publike otpjevao 'Petrsin i češanj' autora, pjevača i osnivača Bonace, legendarnog Duška Jeličića Duleta), majstori s mora završili su u Traumi. Liječnici su mu tamo kazali da je najvjerojatnije doživio rupturu mišića, što su u utorak potvrdili i njihovi riječki kolege, koji su Ferlinu propisali strogo mirovanje.

- Lako je njima to reći, jer ne znaju da ja, poput svakog scenskog umjetnika, na bini osim pjesmom i nevjerojatnim rasponom vokala, plijenim i plesnim pokretima koje član žirija Marko Tolja već tjednima uzalud pokušava 'skinuti' - kaže Ferlin, koji će na Prisavlju u subotu osvanuti opskrbljen tabletama protiv bolova, nogom omotanom u elastični zavoj i gelom kojim će svakih sat -dva mazati nogu ne bi li ublažio bol. Hoće li možda tamo, na licu mjesta, zamoliti pomoć neke dame, zatražiti masažu ili mazanje ozlijeđene noge? Hoće li se s bolnom grimasom na licu obratiti Danijeli Martinović koja je njemu i njegovom mentoru kazala da ih 'želi dugo i jako' ili kraljici showa, Barbari Kolar koja mu je već spočitnula da dalje napreduje isključivo zbog sućutnih glasova publike?

- A, ne! Nitko se neće približiti mojoj nozi! Ni Barbara, ni Danijela, ni Battifiaca, koji se već ponudio da će me on mazati iza scene! Taman posla, kakav je smotan strah me i pomisliti što bi mi on mogao namazati - kaže Ferlin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:15