PRVI MJESEC

Fani Stipković i legenda Reala priredili slavlje za jednomjesečnog sinčića: ‘U četvrtak je naš anđelčić...‘

Roditelji su se pohvalili kako je njihov sin Nicholas Valentin napunio jedan mjesec života, obilježili su to tortom

Fani Stipković

 Instagram/

Fani Stipković (41) sa suprugom Fernandom Hierrom (55) krajem listopada dobila je svoje prvo dijete, sina Nicholasa Valentina. Pohvalila se sada na Instagramu kako je u četvrtak sinčić napunio prvi mjesec života, a roditelji su to obilježili.

"U četvrtak je naš anđelčić Nicolás Valentin napunio prvi mjesec. Ti si sunce koje obasjava naš svaki dan. Volimo te neopisivo", napisala je majka uz fotografije. Na prvoj dojii sina, a na drugoj pred nju i sina joj u naručju, suprug Hierra nosi plavu tortu s brojem jedan.

Komentari su bili prepuni poruka podrške, ljubavi i čestitki.

Radosnu vijest o rođenju sina podijelili su na društvenim mrežama.

"30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. ⁣ Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajmo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom", napisala je novopečena majka tada u objavi.

Podsjećamo, Hierro je legenda Real Madrida, bivši kapetan kluba, a trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. On već ima dvoje djece iz prethodnog braka, kćer Claudiju i sina Alavara, dok je Fani ovo prvo dijete. Zaruke su pale u Meksiku na zimu 2021. kada je par bio 2 godine skupa. U rujnu su uživali u intimnoj ceremoniji vjenčanja u Meksiku.

„Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu“, rekla je Fani ranije za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 18:52