BLOGERICA S FLASTEROM

ELLA DVORNIK ZABRINULA OBOŽAVATELJE NOVIM FOTOGRAFIJAMA Završila na šivanju nosa, potaknula raspravu na Facebooku, pa pojedincima očitala lekciju

 
 Facebook

Poznata blogerica, poduzetnica i influencerica Ella Dvornik iznenadila je svoje obožavatelje zadnjim objavama na društvenim mrežama.

Umjesto uobičajenih fotografija u glamuroznom izdanju ili preslatkm izdanjima njezine kćerkice Balie Dee, sve je šokirala snimkama sa flasterom na nosu.

Naime, Ella Dvornik završila je na šivanju nosa zbog ozljede koju je zadobila zabivši se u staklena vrata.

- Ono kad ljudi očiste stakla toliko dobro da ja moram na hitnu, napisala je Ella na Facebooku uz prvu fotografiju s flasterom preko nosa te se pritom našalila napisavši da sad napokon ima pravi razlog za operaciju nosa.

Također je napisala da je dobila tri šava i zahvalila doktorima na Svetom Duhu na krpanju, uz duhoviti potpis - vaš debos.

Njezine su objave inače prepune komentara, pa je tako bilo i ovaj puta, a neki su njezini pratitelji napisali kako bi sada mediji njezine fotografije mogli prenijeti na drugačiji način.

'Sad će portali pisati da ju Charles (muž) tuče', 'Sutra naslov: Necete verovati, poznata hrvatska blogerka PRETUCENA. Na pitanje da li je prebio muz, odgovorila OVO', komentirali su neki, a Ella se u novom Facebook postu obratila upravo njima.

Upozorila ih je kako nasilje u obitelji nije smiješno, jer dok se oni šale, tisuće žena i muškaraca pate.

- Voljela bi ovom prilikom skrenut paznju na cinjenicu da nasilje u obitelji nije smjesno, jer dok se salite time u komentarima, tisuce zena i muskaraca koji su zrtve nasilja u obitelji, pate. Kao osoba koja je bila davno u vezi s nasilnim partnerom, mogu reci da nije zabavno i da godine trebaju proc da se prestanete branit rukama instinktivno na svaki neocekivani ubrzani pokret drugih osoba u blizini. Znam da nitko nije mislio nista zlonamjerno ❤️, ja sam prva spremna za zezanciju, al mozda se u komentarima bas nalazi netko kome treba pomoc. Obratite pozornost na ljude oko vas, i nemojte se zabit u staklena vrata, zaključila je Ella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:00