ODRŽALA LEKCIJU

Ella Dvornik pokazala kakvom tijelu teži, komentari fanova su grozni: ‘Fuj‘, ‘ružno‘, ‘užas‘

Ella je otkrila da je takve komentare i očekivala, a onda je održala važnu lekciju svojim pratiteljima
Ella Dvornik
 Marko Todorov/Cropix

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik na svojim je Instagram storyjima objavila fotografiju svojih trbušnjaka te priznala da iako mrzi ići u teretanu, sjajan je osjećaj probuditi se i vidjeti rezultate vježbanja.

Za svoj lijepi struk 'okrivila' je trenericu koja joj ne da da ide kući sve dok ne odradi sat i pol treninga, a otkrila je i kakvom izgledu teži.

Na drugoj fotografiji koju je objavila na Instagram storyjima podijelila je fotografiju djevojke utegnutog struka kojoj je se jasno nadziru mišići. Komentari koje je dobila bili su vrlo negativni pa je u trećem Instagram storyju Ella svoje obožavatelje podsjetila na smisao života, ali i otkrila da je očekivala upravo takve reakcije javnosti.

image
Instagram storyji Elle Dvornik
Ella Dvornik/Instagram

"Znala sam da ću dobiti komentare za ovu zadnju žensku koju sam objavila. I svi redom 'fuj', 'užas', 'ružno'... Jel' vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas? Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god nikome ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim. Dakle, ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to liepo. Ne samo iz perspektive fizičkog izgleda nego sama mentalna snaga i potrebna disciplina kojom se dolazi do toga. Težim tome. Težim boljem, i mogu se pomiriti s prosječnim, prosječna sam cijeli život, i to isto volim. Al' ponekad volim testirati samu sebe i pomaknuti granicu", napisala je Ella i zaključila: "To nije ni fuj, ni ružno, ni užas. To je nešto što bi svi trebali u životu raditi. Ne samo u teretani, već i u duši."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:51