DOSTA JOJ JE?

Ella Dvornik nakon objave o razvodu donijela odluku koja je rastužila njene fanove: ‘Ide lagani...‘

Čini se kako joj je dosta pažnje koju je na sebe privukla

Ella Dvornik

 Instagram/ella Dvornik/

Ella Dvornik iznenadila je svojih više od pola milijuna pratitelja današnjom objavom na Instagram Storyju.

Naime, čini se kako joj je dosta pažnje koju je na sebe privukla otkad je objavila da se razvodi pa je odlučila staviti malu pauzu na svoje aktivnosti na društvenim mrežama.

"Ide lagani oflajnčić…", napisala je i uz objavu dodala pjesmu grupe Magazin iz 1996. pod nazivom Suze biserne, a u kojoj je i stih "Ne zovite mene, ne, ne zovite, i recite mu da nema me…"

Podsjećamo, Ella Dvornik je priznala za Story da se razvodi od Charlesa Pearcea s kojim ima svoje dvije kćeri. Oko godinu dana širile su se glasine o njihovu razvodu zbog toga što se ne pojavljuju u javnosti, a ni ne prate se na društvenim mrežama.

Ova vijest rastužila je njene brojne pratitelje koji ne znaju je li Ella odlučila ugasiti svoj Instagram ili samo napraviti kratku pauzu. No, s obzirom na to da Ella od društvenih mreža praktički zarađuje za život, vjerojatno neće dugo izbivati s njih.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", rekla je za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:47