ŠUŠKANJA

Ella Dvornik i Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a pojavila se i priča o misterioznoj ženi

Charles je svojim sumještanima u Balama, navodno, predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je njegovih godina.

Charles i Ella

 Ante Čizmić/Cropix

Ovih su dana sve glasnija šuškanja o problemima u braku naše influencerice Elle Dvornik i njezina 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea, s kojim je dobila dvije kćeri, piše Slobodna Dalmacija.

A prema pisanju Glasa Istre, Charles je svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina.

Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači, govorim ono dupla penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle.

"I sakrijte svoje muževe", dodala je..

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:59