PRIJELOM NA 3 MJESTA

Drama poznate pjevačice na Jarunu: ‘Bila je bijesna i šutnula me nogom, a ja sam pala i slomila ruku‘

Pjevačica kojoj je prije nekoliko godina dijagnosticirtana multipla skleroza kaže da se djevojka na biciklu namjerno zaletila u nju
 Tea Cimas/Cropix/Cropix

Pjevačica Nika Antolos bit će operirana danas u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj, nakon što je jučer, na zagrebačkom Jarunu slomila desnu ruku na tri mjesta.

- Upravo mi rade predoperativne pretrage, operirat će me još danas jer je prilično težak prijelom. Ruka me baš jako boli, no nadam se da će sve biti u redu, svi su mi rekli da je "Draškovićeva" najbolja za to - govori Antolos još uvijek u nevjerici što joj se u nedjelju dogodilo. Kako je slomila ruku opisala prvo jučer je na svom Instagramu kada je na njezinoj ruci već bio gips.

"Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i pogurnula mi rolu biciklom. Nakon što sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena, slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju. Mila, ti "živčo guralica", ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to…

A cijeloj ekipi iz Draškovićeve - najveća hvala, nema vas svijet. Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike,nikad ne znaš tko je ljut. Blagoslovljena vam nedjelja prijatelji.", napisala je Antolos na svom Instagram profilu.

Do nesreće je došlo, kako nam je danas ispričala pjevačica kojoj je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza,u nedjelju oko 12.30 na jarunskoj stazi.

- Ja sam stvarno uvijek jako oprezna i pazim. Rolala sam se svojom stazom i odjednom osjetila da me netko gurnuo i već sljedeći trenutak sam bila u letu. Uspjela sam se nekako snaći da barem ne padnem na glavu i ne znajući što mi se točno dogodilo. Ljudi oko mene prvo su mislili da sam izgubila ravnotežu, no onda je jedan muškarac koji mi je priskočio u pomoć rekao da se djevojka od možda 23, 24 godine biciklom namjerno zaletjela u mene i šutnula me nogom. Nije se ni zaustavila, samo je otišla dalje. Uopće ne mogu shvatiti što joj je došlo, zašto je to napravila jer mi je taj čovjek rekao "Baš je išla na vas". No prvo nisam željela to otkriti kako ne bi nastala velika galama na što nisam bila spremna, pa sam na Instagramu napisala da mi je rolu pogurnula biciklom - govori još u šoku Antolos sretna što u tom trenutku nije s njom bila njezina osmogodišnja kćer Sienna da dijete ne doživi traumu od tih scena. Ubrzo nakon pada, do nje je stigao prijatelj koji je bio na biciklu i radio svoj drugi krug.

image
Davor Zunic/Cropix/Cropix

- Nazvali smo Hitnu, no rekli su nam da nas tamo ne mogu naći i da idemo sami u bolnicu. I što smo mogli? Nekako samo otišli do mog automobila, prijatelj je ostavio na Jarunu svoj bicikl i odvezao me u bolnicu. Baš smo pričali hoće li ga bicikl tamo i dočekati, no srećom ga nitko nije ukrao. Barem nešto - zaključila je vrlo smireno 32-godišnja Nika Antolos premda je u tom trenutku operacija tek bila pred njom. Identitet djevojke koja je srušila pjevačicu nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:08