EKSKLUZIV STUDIJA

Doznajemo detalje o novoj ljubavi Doris Pinčić: Evo kako se upoznala s ocem dvoje djece i što sve imaju zajedničko

Ovaj je par, koji svoju ljubav drži podalje od očiju javnosti, nedavno osvojio najveći vrh Afrike - Kilimandžaro
 Neja Markičević/Cropix

Da nakon kiše dolazi sunce i da ljubav uvijek nađe put, pokazalo se i u slučaju poznate HRT-ove voditeljice i glumice Doris Pinčić, čije je srce, očito, osvojio 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu. Naime, ovaj je par, koji svoju ljubav, razumljivo, želi držati što dalje od očiju javnosti, nedavno osvojio najviši vrh Afrike - Kilimandžaro.

Među fotografijama koje je lijepa Zadranka objavljivala na Instagramu sa svoje afričke pustolovine tek se na nekoliko njih vidi markantni Guberović. On je pak o iskustvima s tog putovanja pisao na Mojportal.hr. Ipak, dalo se uočiti da su se u desetak dana dugu afričku avanturu odvažili zajedno. Doris je na svim važnijim fotografijama koje prate Guberovićev tekst, pa tako uživaju u ispijanju kave nakon uspona na neke od nižih vrhova najviše afričke planine, druženju u planinarskim kampovima na putu prema glavnom odredištu - vrhu Uhuru, a na svim snimkama oboje izgledaju sretno i opušteno.

Slični ljudi

Koliko njihova ljubav traje, nije poznato, ali Doris i Davor imaju puno toga zajedničkog. Oboje su sportskog i avanturističkog duha, spremni na nove izazove, a i oboje iza sebe imaju propali brak. I Doris i Davor roditelji su dvoje djece. Pinčić je u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom dobila sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz prvog braka ima dva sina. Guberovića poznanici opisuju kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, sportaša uvijek spremnog za putovanja i stjecanje novih iskustava. Osnovnu i srednju školu završio je Daruvaru, gdje mu živi i obitelj, a na fakultet se zaputio u Zagreb, gdje mu je trenutačna adresa. Davor je i pasionirani motociklist, pa je i sam pisao kako je prije nego što se odvažio na uspon na Kilimandžaro zapravo planirao s ekipom Slovenaca motorom proputovati sjever Afrike. No, odluka o usponu na “krov Afrike” dogodila se, napisao je, spontano.

Vrlo je vjerojatno da je par spojila upravo ljubav prema planinarenju. Davor je krajem kolovoza osvajao Triglav, a Doris se početkom rujna pohvalila kako se uspela na dva najviša vrha Velebita; Vaganski vrh i Sveto brdo. Kraj veljače odnosno početak ožujka rezervirali su za odlazak u Tanzaniju i uspon na 5895 metara visok vrh Uhuru, najviši vrh Kilimandžara, gdje su zajedno dočekali izlazak sunca i oboje upisali predivne zajedničke uspomene. Bilo je tu i visinske bolesti i teških situacija, no osmijeh na Dorisinu licu govori da je uz ljubav sve lako, a romantiku na najvišem vrhu Afrike teško da što može nadmašiti. Za uspon se svako od njih dvoje pripremao na svoj način.

image

Naslovnica Studija, Doris Pinčić

Jutarnji List

Skijanje u Italiji

Doris je u rujnu i listopadu vikende provodila mahom u društvu Brune Šimleše i njegove supruge osvajajući planinske vrhove diljem Hrvatske, a Davor je, kako piše, u dobroj formi s obzirom na to da je sportaš, pa mu dodatne pripreme nisu bile potrebne. Prije puta su za savjete pitali iskusne planinare koji su pohodili Kilimandžaro, i to je uglavnom bilo dovoljno za pokret. Zajedno su uspjeli doživjeti najbolje od Afrike, Machame rutom (koja se popularno naziva i Whiskey ruta) osvojili su jedan od najegzotičnijih vrhova svijeta. U Zagrebu, gdje oboje žive, nisu dugo mirovali, pa su tako dolazak proljeća obilježili odlaskom na skijanje u Italiju.

Inače, i Davorov i Dorisin prvi brak okončao se otprilike u isto vrijeme, prije dvije godine i otad nisu davali ozbiljnu šansu novoj ljubavi. Doduše, niti jedno od njih nije željelo to objaviti na sva zvona, posebno jer je Doris prošla pravu kalvariju nakon razvoda od Borisa Rogoznice i svim se silama trudila zadržati privatnost i mir, te svojoj djeci omogućiti da tu tešku situaciju prođu sa što manje stresa.

Naime, početkom lipnja 2020. javnost je šokirala vijest kako se Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica razilaze, posebno jer su slovili kao jedan od skladnijih parova domaće javne scene. U početku je tek bilo poznato da se glazbenik mjesec dana prije objave o razlazu iselio iz njihove obiteljske kuće nadomak Zagreba, u kojoj je Doris ostala živjeti s djecom. Tih prvih dana mnogi su nagađali kako su ih vjerojatno razdvojile obveze, jer su se zbog specifičnosti svojeg posla morali dobro usklađivati i surađivati kako bi im mogao funkcionirati obiteljski život s dvoje male djece.

Doduše, pjevač je svoju suprugu često pratio na službenim putovanjima, pa i svraćao na set emisija koje je snimala. Javnost su često znali nasmijati objavama na Instagramu šaleći se na račun raspodjele kućanskih poslova. Sve se doimalo skladnim i činilo se da sedma godina braka za njih neće biti poslovično zlosretna. No, Doris Pinčić uvijek je svoju intimu čuvala za sebe, pa ni razvod nije bio iznimka. Moglo se tek naslutiti da nešto ne štima jer prestale su zajedničke objave na njezinu Instagramu, a Boris Rogoznica svoj je inače javni profil - zaključao. Šok zbog razvoda bio je to veći jer je Doris malo prije te objave otkrila da je samo tri ispita dijele od diplome, a godinu prije supružnici su se pohvalili da su, bez kredita, kupili kuću u predgrađu Zagreba.

Boris je objavio svoj album prvijenac “Izgubljeno/nađeno”, a zajedno su otvorili obiteljsku tvrtku.

image

Doris Pinčić

Trenuci razvoda

No, nije dugo trebalo da, umjesto nagađanja, poput bombe odjekne i pravi razlog razvoda. Sama je o tome obavijestila javnost kontroverzna glazbenica, domina i tattoo majstorica, umjetničkog imena Alex Ognjena. Tvrdeći kako je s Rogoznicom imala aferu od 2016. do 2019., nemalo je šokirala javnost, a njezine objave nisu stale samo na tome, nego se Ognjena, ne mareći za shrvanu Doris i djecu svojeg ljubavnika, upustila u detaljan opis njihova ljubavničkog odnosa. Rogoznica se pokušavao obraniti na sve načine tvrdeći da je popustio “muškim hormonima”.

”Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, rekao je tada Rogoznica nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s Alex Ognjenom.

A na samom početku ljubavi Borisa i Doris sve je djelovalo prilično idilično. Za vezu mlade zadarske glumice koja je tada bila vrlo popularna zbog uloge u seriji “Larin izbor” i perspektivnog pjevača iz Sukošana doznalo se 2012. godine, kad su zajedno snimljeni na jednom koncertu u Zagrebu. Svoju su ljubav okrunili brakom godinu dana poslije, 6. rujna 2013., u katedrali sv. Stošije u Dorisinu rodnom Zadru. Na raskošnom vjenčanju među uzvanicima su bila brojna poznata lica iz svijeta filma i televizije, a mladi supružnici su u veljači 2014. dobili prvo dijete, sinčića Donata.

image

Doris u haljini s potpisom ELFS-a.

Hrabra žena

Činilo se da njihovu obiteljsku sreću ništa ne može narušiti, a uz to je Doris redala poslovne uspjehe i s vremenom postala jedna od najtraženijih voditeljica, kako na televiziji, tako i na radiju. Dodatno veselje u obitelj unijelo je i rođenje kćerkice Gite 2018., a baš u to vrijeme Doris se na Edward Bernays University Collegeu upisala na diplomski studij komunikacijskog menadžmenta, nakon što je iza sebe već imala završenu Umjetničku akademiju u Osijeku. Teško je bilo i posumnjati da njihova bračna i obiteljska idila iznutra nije tako bajna.

Doduše, mjeseci uoči razvoda za Doris su bili prilično turbulentni, posebno jer je nakon šest godina iznenada napustila RTL, gdje je vodila nekoliko emisija, i dobila angažman u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, čijim je dijelom i danas, no u početku nije naišla na prevelike simpatije kolega. Uslijedili su brojni drugi voditeljski angažmani koje je Doris Pinčić, činilo se, s lakoćom obavljala, a uz to je nalazila vremena za brojne samostalne projekte. A da ima iznimnu hrabrosti i odlučnost, te da i sama može prijeći preko svih nedaća života dokazala je upravo uspješno se noseći sa svim bolima razvoda i nevjere bivšeg supruga. Napokon je, čini se, u njezin život ušla nova ljubav, u čijim čarima sad zasluženo uživa.

image
Damjan Tadić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:51